Kindergereedschap

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Klussen is leuk

Timmeren, zagen, sleutelen, boren; klussen en zelf dingen creëren is (als het lukt) echt leuk om te doen. Het vereist doorzettingsvermogen en is daarnaast goed voor je zelfvertrouwen. Geef deze voordelen ook mee aan je kindje door hem of haar kindergereedschap cadeau te geven.

Veilig 'helpen' en heel veel "zelluf doen"

Ben je verhuisd en moet er nog van alles in elkaar gezet en verbouwd worden? Laat dan je kindje gezellig 'helpen' door hem of haar zijn eigen gereedschap te geven. Je hebt dan als voordeel dat je kindje niet steeds jouw (gevaarlijkere) gereedschap vast wil houden en kunt dan toch gezellig samen aan de slag. Zet een bed in elkaar en laat je kind bijvoorbeeld helpen met de kindergereedschap werkbank van Bosch. Of laat hem of haar meedoen met het prachtige kindergereedschap van hout van Little Dutch. Dat staat overigens ook nog eens erg mooi in je interieur.

De elektronische stofzuiger van Smoby

Rommel maken hoort er een beetje bij als je gaat klussen. Tijdens het zagen komt overal zaagsel en dan hebben we het nog niet eens gehad over al het stof dat altijd lijkt rond te dwarrelen. Een schoonmaak trolley met stofzuiger van het merk Smoby past daarom ook erg goed thuis bij alle spullen om te klussen. De stofzuiger is elektronisch, dus echter kan haast niet.

Gereedschap voor kinderen van Black & Decker

Het Black en Decker kindergereedschap is ook zeker nog een aparte vermelding waard. De Smoby Black & Decker EVO is een authentieke replica en het is natuurlijk helemaal leuk als jij als ouder of verzorger precies dezelfde (maar dan echt) hebt. Je kind kan met deze machine helemaal zelf de draairichting wijzigen en accessoires verwisselen. Naast de Smoby Black & Decker EVO kan je kindje ook met de Black & Decker kinder gereedschapskoffer elke klus aan. Er zitten onder andere een hamer, schroevendraaier en spijkers en schroeven in de koffer. De schouderband van de koffer is verstelbaar en kan daardoor aangepast worden aan de lengte van je kind.

Klussen, koken en boodschappen doen

Klussen is leuk, maar koken en boodschappen doen natuurlijk ook. Bekijk daarom ook eens onze kinderkeukens en winkeltjes en bepaal welk speelgoed het beste past bij je kindje. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over het bezorgen van het speelgoed, want wij laten het morgen al bij je thuis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help