GTA V (PlayStation 4), Sony PlayStation 4
 • uitverkocht

  Rockstar GamesGTA V (PlayStation 4)

  27.95
  Sony PlayStation 4
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  GTA V (PlayStation 4)

  De veelgeprezen en records brekende open wereld van Grand Theft Auto V komt naar next-gen.
   
  GTA V voor PlayStation 4 maakt volledig gebruik van de kracht van next gen-spelcomputers door verbeteringen te leveren zoals verhoogde resolutie en grafische details, hogere verkeersdichtheid, weidsere uitzichten, verbeterde AI, de toevoeging van nieuwe wilde dieren en geavanceerde weer- en schade-effecten voor een ultieme open wereld-ervaring.
   
  Los Santos: een uitgestrekte, zonovergoten metropool vol zelfhulpgoeroes, sterretjes en vergane beroemdheden. Ooit wekte deze plek de jaloezie op van de gehele westerse wereld, maar nu worstelt de stad om het hoofd boven water te houden in een tijdperk van economische onzekerheid en goedkope reality-tv. Te midden van deze onrust riskeren drie zeer verschillende criminelen alles in een reeks van gedurfde en gevaarlijke heists, die hen een leven zonder geldzorgen moeten bezorgen.
   
  In de grootste, meest dynamische en meest diverse open wereld ooit gemaakt en nu nog gedetailleerder combineert GTA V verhalen en gameplay op een nieuwe manier doordat spelers continu in en uit de levens van de drie hoofdpersonages stappen en zo alle kanten van het verhaal in de game spelen.
   
  GTA V voor PlayStation 4 bevat ook GTA Online, het alsmaar veranderende GTA universum. Ontdek deze grote wereld of klim op binnen de criminele gelederen door missies (Jobs) voor contant geld te voltooien, onroerend goed te kopen, voertuigen en personages te upgraden, te concurreren in de traditionele competitieve modi of nieuwe content te spelen en te delen met de GTA community.
   
  Alle nieuwe content en gameplay gemaakt en vrijgegeven sinds de lancering van GTA Online inclusief nieuwe missies, een arsenaal aan nieuwe wapens, nieuwe voertuigen, nieuw onroerend goed en speler customizations zijn ook beschikbaar in GTA Online voor PlayStation 4. Daarnaast heeft de huidige community van spelers de mogelijkheid om hun GTA Online personages en progressie over te zetten naar PlayStation 4, Xbox One of PC.
  lees meer

  Specificaties