RockGym fitnessapparaat, zwart geel
 • -17%

  RockGymfitnessapparaat

  79.-64.99je bespaart 14.01
  9 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  RockGym fitnessapparaat

  De Rock Gym is een 6-in-1 fitnessapparaat die veel effectiever is dan de standaard oefeningen in de sportschool. Ideeal voor een workout van buik, borst, armen en benen. 

  Het geheim van Rock Gym is het dynamisch ondersteuningssysteem. Hierdoor kun je comfortabele buikspieroefeningen doen. Je traint zowel in een opwaartse als neergaande beweging. Dubbel zo effectief. Maar de Rock Gym is niet alleen bedoeld voor buikspieroefeningen, doe een beenlift workout voor slanke benen, effectieve pushups voor training van je borstspieren, krachttraining voor perfecte biceps of gebruik de spanbanden voor oefeningen waarmee je de spiergroepen traint die je wilt. Met de Rock Gym haal je een fitnessapparaat in huis die je in de meeste workouts perfect zal ondersteunen. Geen urenlange trainingen meer in de sportschool, maar trainen wanneer jij het wilt. Met 2 jaar fabrieksgarantie.  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.7(9 reviews)
  Meest recent

  Ik vindt mijn artikel geweldig.

  Heel fijn gym .. good om mee om tegaan. Ik had het niet anders verwacht.

  Goed voor rug en buik spieren!

  Hallo, Toen ik het apparaat ontving was het binnen 5 minuutjes in elkaar gezet. Het werkt hartstikke fijn, het is vooral een aanrader als je je onderrug en buik wil trainen. Je pakt ook een beetje beenspieren mee maar niet echt optimaal. Daar kun je zelf wel voor zorgen door bijvoorbeeld je benen omhoog te houden tijdens de rug en buikspier oefeningen. Al met al een aanrader voor mensen die niet 3 x per week naar de sportschool willen en toch wat willen trainen.

  1 persoon vond dit nuttig

  Mooi fitnessapparaat en zeer makkelijk in gebruik

  Na ontvangst was het apparaat snel in elkaar gezet en kon het fitnessen beginnen. Oefeningen heb je snel onder de knie en zijn zeer effectief. Ik heb zelf last van mijn rug en om die reden is dit apparaat dé uitkomst om buikspieroefeningen te doen zonder mijn rug te belasten. Dagelijks maken mijn vrouw en ik gebruik van de Rock Gym en lijkt het een eigen sportschool in huis. Een echte aanrader!

  1 persoon vond dit nuttig

  Compact

  Neemt niet veel plaats in en na 1 week al resultaat.

  Veelzijdig fitness apparaat

  Eindelijk met gemak situps doen en naderhand alleen je buikspieren en niet je nek voelen branden. Ideaal! Minder ideaal het ontbreken van een Nederlandse handleiding. Engels was geen probleem geweest, maar een handleiding in het Frans gaat mij een stap te ver. Bij het in elkaar zetten, heb ik volledig op de plaatjes moeten vertrouwen. De "14 dagen eetgids" ontbrak zelfs helemaal.

  1 persoon vond dit nuttig

  aanrader !

  handig in elkaar te zetten, weinig ruimte nodig. apparaat voldoet volledig aan de verwachtingen! , je kunt er op een makkelijke manier diverse oefeningen mee doen, kortom een aanrader voor deze prijs.

  1 persoon vond dit nuttig

  een heel handig artikel

  De Rock is een fantastisch apparaat. Het is een goed apparaat als je pas begint met trainen. Het is makkelijk te bedienen, er zit een trainingschema bij die je op weg helpt.

  ALLES IN 1 APPARAAT! VEEL VOOR WEINIG!

  De 6-in-1 fitnessgym nu 3 maanden in huis en wat een mooi apparaat! Je kan er alles spieren mee trainen en het voelt ook nog degelijk aan (had ik niet verwacht voor dit geld!). kortom een supertrainer die ik iedereen kan aanraden! Oefeningen voor jong en oud!

  goede apparaat

  als je echt aan je conditie wil werken is dit apparaat goed voor mensen met niet al te veel ruimte in huis.

  toegevoegd aan winkelmand