Roccat Vulcan 122 Aimo gaming toetsenbord (wit), Wit
 • uitverkocht

  RoccatVulcan 122 Aimo gaming toetsenbord (wit)

  159.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Roccat Vulcan 122 Aimo gaming toetsenbord (wit)

  Het Roccat gaming toetsenbord Vulcan 122 Aimo brengt jouw game-ervaring naar een hoger level. Met de snelle en precieze toetsaanslag loop jij geen vertraging op in je games. De toetsen zijn voorzien van een structurele behuizing om het wankelen tijdens het indrukken te verminderen. Bovendien zijn de toetsen 50% lichter dan standaard toetsen, zodat je geen snelheid in reactie verliest.

  Ergonomisch ontwerp
  De afneembare palmsteun en het low-profile toetsenbordontwerp verbeteren de ergonomie, waardoor het geschikt is voor het gebruik van langere periodes.

  LED-verlichting
  De Vulcan biedt het best mogelijke platform voor de Aimo-verlichtingsmotor. Elke schakelaar is voorzien van een individueel configureerbare, duurzame LED die in staat is om 16,8 miljoen kleuren weer te geven.

  Eenvoudig te onderhouden
  De toetsen van de Vulcan 122 Aimo komen overeen met de afstand en het oppervlak van traditionele doppen, maar hebben een verkorte hoogte om het schoonmaken te vergemakkelijken. Dit geeft een perfecte aanvulling op de stofbestendige behuizing van de Titan Switch.

  Ultra-laag profiel
  De Vulcan 122 Aimo beschikt over een plat ontwerp dat al het ware opgaat in je bureau.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie