Roccat KONE AIMO REMASTERED gaming muis, Wit

  Roccat KONE AIMO REMASTERED gaming muis

  79.99
  nog 2 op voorraad

  Roccat KONE AIMO REMASTERED gaming muis

  De Kone AIMO Remastered is vernieuwd met een scala aan upgrades. Met de legendarische ergonomie van zijn voorgangers beschikt deze gaming muis nu over een verbeterd duimgebied voor nog meer controle. Hij heeft een volledige functieset die zorgt voor maximale precisie en commandokracht in alle situaties. Dit model is grijpbaar, duurzaam en vuilafstotend dankzij een hybride anti-slijtage coating.

  Roccat uil-oog Sensor
  Ervaar de onverbiddelijke aanwijzerprecisie met de gloednieuwe 16.000 dpi Roccat Owl-Eye optische sensor. De sensor is instelbaar in stappen van 50 dpi voor zowel hoog- als laaggevoelige gamers en wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk scherpe nauwkeurigheid en tracking-mogelijkheden. Je kunt nu richten en klikken met het vertrouwen dat je elke keer weer op het doel afgaat.

  Ergonomisch ontwerp
  Het ontwerp van de Kone Aimo Remastered is mensgericht en is ontstaan uit een diepe analyse van de hand. De naar binnen gerichte oriëntatie van de duim, de typische lengtes van de wijs- en middelvingers plus de vorm van de palm en de hiel van de hand zijn allemaal in aanmerking genomen bij het maken van de Kone. Sluit je ogen en leg je hand erop en je weet dat het onmiskenbaar de Kone AIMO is met zijn hoge niveau van ergonomisch comfort.

  23 knopfuncties
  Met speciale duimknoppen beschikt de Kone AIMO over nog meer commandovermogen. De zone is voorzien van drie optimaal gepositioneerde knoppen die de ergonomie behouden en tegelijkertijd extra veelzijdigheid bieden. De onderste knop staat standaard op Easy-Shift[+] die, terwijl hij wordt vastgehouden, een secundaire functie ontgrendelt voor elke andere knop, voor een indrukwekkend totaal van 23 mogelijke functies.

  5 verlichtingszones
  Pas jouw gaming esthetiek aan als nooit tevoren. De Kone AIMO Remastered beschikt over 5 onafhankelijk configureerbare verlichtingszones. Ze zijn perfect synergetisch en zorgen voor nog vlottere en vloeiendere lichtovergangen, waardoor je in een ongekende sfeer in je spel wordt ondergedompeld.

  Kenmerken:
  AIMO-verlichting: RGBA-achtergrondverlichting en LED-verlichtingseffecten
  5 onafhankelijk te configureren verlichtingszones
  Roccat uil-ogen optische sensor met 16.000 dpi
  Iconische vorm met uitzonderlijke ergonomie om uw hand te passen
  Easy-Shift[+] knopduplicatortechnologie voor 23 mogelijke functies
  Grijpbare, duurzame en vuilafstotende coating die zacht aanvoelt
  lees meer

  Specificaties

  ConnectiviteitBedraad
  Draadloos
  Geschikt voor gaming
  StroomvoorzieningKabel
  Type muisBedraad game
  Type sensor muisOptisch
  KleurWit
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.