Roccat KAIN 200 AIMO draadloze gaming muis, Zwart

  RoccatKAIN 200 AIMO draadloze gaming muis

  99.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Roccat KAIN 200 AIMO draadloze gaming muis

  De Roccat Kain 200 Aimo draadloze gaming muis is speciaal geoptimaliseerd voor een laag stroomverbruik zonder dat dit ten koste gaat van de uitstekende precisie. Hij heeft een speeltijd tot 50 uur, of tot 35 uur met ingeschakelde verlichting. De sensor heeft een lift-off afstand die uitzonderlijk laag is voor muizen.

  Anti-slijtage coating
  De Kain 200 Aimo is dankzij zijn anti-slijtage coating goed grijpbaar, duurzaam en vuilafstotend. Door deze afwerking kan je de Kain stevig vasthouden, zelfs bij hectische spelsessies. En hij blijft in perfecte staat voor al jouw toekomstige spelsessies!

  Titan Click
  De Kain 200 Aimo levert de perfecte klik. Het split-button ontwerp met geoptimaliseerde schakellocatie zorgt ervoor dat je het verschil in onderscheid, beweging en precisie gemakkelijk kunt voelen.

  Reageer sneller dan de rest
  De mechanica is slechts een deel van Roccat's revolutionaire Titan Click. Door de grenzen van de prestaties nog verder te verleggen, verbetert een intelligent algoritme in de firmware van de Kain de signaalverwerking om muisklikken tot 16 ms sneller te registreren. Het voordeel is eenvoudig: jij en je tegenstander klikken op hetzelfde moment, maar jouw commando wordt voor de zijne opgepakt.

  AIMO-verlichting
  De Kain 200 ziet er nog beter uit met AIMO. Het AIMO-verlichtingsecosysteem brengt jouw installatie naar een hoger niveau door organisch licht toe te voegen. Deze verlichting werkt samen met andere AIMO-compatibele apparaten om een levendige, state-of-the-art esthetiek te creëren zonder dat er een uitgebreide configuratie nodig is.

  Kenmerken:
  Roccat Owl-Eye optische sensor met 16000 dpi
  Verfijnde vorm met een hoog ergonomisch comfort
  Titan Click technologie voor exceptionele klikprecisie
  AIMO-verlichting: RGB-achtergrondverlichting en LED-verlichtingseffecten
  Roccat-exclusieve Omron-schakelaars met een levenscyclus van 50 miljoen klikken
  lees meer

  Specificaties

  Garantie