Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Robin Hood box (DVD)
 • Uitverkocht

  Robin Hood box (DVD)

  16.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Robin Hood box (DVD)

  Dit zijn drie seizoenen van Robin Hood, de heerlijke BBC-serie waarin de klassieke legende op een eigentijdse manier wordt verteld. Misstanden worden rechtgezet met behulp van veel boogschieten en zwaardvechten, de nodige humor en energie, en hier en daar wat grof geweld.

  Dit zijn drie seizoenen van Robin Hood, de heerlijke BBC-serie waarin de klassieke legende op een eigentijdse manier wordt verteld. Misstanden worden rechtgezet met behulp van veel boogschieten en zwaardvechten, de nodige humor en energie, en hier en daar wat grof geweld.
  Robin van Locksley keert terug naar huis nadat hij in het Heilige Land heeft gestreden voor koning en vaderland. Hij ziet dat Nottingham is veranderd in een door en door corrupt oord. De meedogenloze schout van Nottingham zwaait er de scepter. Hij legt de armen schandalig zware belastingen op en zelfs het stelen van een brood wordt wreed bestraft. De nobele Robin en zijn trouwe, wat sullige hulpje Much zijn vastbesloten het voor de ongelukkige burgers op te nemen. Ze worden daarbij geholpen door een bonte troep vogelvrijen. Will Scarlett is de handige knutselaar die alles kan maken van elk materiaal, als het maar hout is. De reusachtige Little John kan alles wat hij op zijn weg vindt vermorzelen, maar is doodsbang voor een paar druppels water. Later in de serie wordt het gezelschap aangevuld met Jack, die zo goed is in bedrog en vermommingen dat de kijker zich pas na verloop realiseert dat ‘hij’ eigenlijk een vrouw is. Naarmate de groep hechter wordt, rijst de vraag of Robin en zijn getrouwen erin zullen slagen een einde te maken aan de wandaden van de schout – en aan de armoede en honger van de brave burgers van Locksley.  Will You Tolerate This?
  Sheriff Got Your Tongue?
  Who Shot the Sheriff?
  Parent Hood
  Turk Flu
  The Tax Man Cometh
  Brothers in Arms
  Tattoo? What Tattoo?
  A Thing or Two About Loyalty
  Peace? Off!
  Dead Man Walking
  The Return of the King
  A Clue: No
  Sisterhood
  Booby and the Beast
  Childhood
  The Angel of Death
  Ducking and Diving
  For England...!
  Show Me the Money
  Get Carter!
  Lardner's Ring
  Walkabout
  Treasure of the Nation
  A Good Day to Die
  We Are Robin Hood
  Total Eclipse
  Cause and Effect
  Lost in Translation
  Sins of the Father
  Let the Games Commence
  Do You Love Me?
  Too Hot to Handle
  The King Is Dead, Long Live the King...
  A Dangerous Deal
  Bad Blood
  The Enemy of My Enemy
  Something Worth Fighting For: Part 1
  Something Worth Fighting For: Part 2

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreAvontuur
  Speelduur1755
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  GeluidDolby Digital 5.1
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand