Robijn Vloeibaar Klein & Krachtig Color Pink wasmiddel - 160 wasbeurten
 • -35%

  RobijnVloeibaar Klein & Krachtig Color Pink wasmiddel - 160 wasbeurten

  75.1248.82je bespaart 26.30
  vandaag besteld, morgen in huis

  Robijn Vloeibaar Klein & Krachtig Color Pink wasmiddel - 160 wasbeurten

  Robijn Klein & Krachtig Color Pink Sensation Vloeibaar Wasmiddel speciaal voor bonte en gekleurde was met vernieuwde geursensatie

  - Robijn Color Pink Sensation Wasmiddel houdt je was lang fris en mooi
  - Extra geconcentreerd wasmiddel, dus beter voor het milieu
  - Goed voor 8 x 20 wasbeurten
  - Speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was
  - Gebruik met Robijn Pink Sensation Wasverzachter voor het beste resultaat
  - Color Pink Sensation Wasmiddel is voor alle was op 30, 40 en 60 graden

  Met de vernieuwde geursensatie van Robijn Klein & Krachtig Color Pink Sensation Wasmiddel uit de Classics lijn, kun je lang genieten van een heerlijk fris ruikende was. Dit wasmiddel special voor de bonte- en gekleurde was laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat kleuren lang mooi blijven. Robijn wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Robijn Pink Sensation Wasverzachter is een perfecte geurmatch met Robijn Pink Sensation Vloeibaar Wasmiddel. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Je zult zien dat je kleding langer mooi blijft. Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar horende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik het juiste wasmiddel voor verschillende soorten was en was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Wasverzachter zorgt voor extra geur en zachtheid, maar wordt ook aangeraden voor de beste verzorging van je kleding. Het zorgt namelijk voor een beschermend laagje over je kleding, waardoor het minder snel slijt. Hierdoor blijven kleuren er langer stralend uitzien en blijft de vorm van je kleding zo goed mogelijk behouden. En nog een praktisch voordeel, door wasverzachter neemt kleding minder water op en droogt daardoor sneller. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met het wasmiddel en wasverzachter van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt. Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Wastips
  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Over Robijn
  Robijntje is al jarenlang niet meer weg te denken bij de Nederlandse wasmachines. Wie kent het schattige beertje uit de Robijnreclames niet? Robijn wasmiddel en wasverzachter zorgen er samen voor dat je was lang mooi blijft dankzij de speciale formules die de vezels en kleuren van je kleding beschermen, zodat je nog langer van je favoriete kleding kunt genieten. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Waarschuwing! Contact met de ogen of de huid kan ersntig oogletsel of huidirritatie veroorzaken!
  lees meer

  Specificaties