Robijn Stralend Wit + Jasmijn en Sandelhout waspakket - 63 wasbeurten
 • uitverkocht

  RobijnStralend Wit + Jasmijn en Sandelhout waspakket - 63 wasbeurten

  33.9522.06je bespaart 11.89
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Robijn Stralend Wit + Jasmijn en Sandelhout waspakket - 63 wasbeurten

  Robijn Vloeibaar wasmiddel Stralend Wit en Robijn Wasverzachter Jasmijn en Sandelhout, de perfecte match voor een stralend witte en zachte was.

  - Kleding wordt makkelijker strijkbaar en droogt sneller
  - Robijn houdt je was heerlijk zacht en fris met een langdurige geursensatie
  - Voor alle witte was
  - Houdt kleding lang mooi
  - Robijn Stralend Wit wasmiddel is verrijkt met witbeschermers
  - Gebruik het wasmiddel en de wasverzachter van Robijn in combinatie met elkaar, voor een heerlijke geurmatch

  Robijn Vloeibaar Wasmiddel Stralend Wit heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de witte was. Het wasmiddel bevat witbeschermers die ervoor zorgen dat je favoriete kleding langer stralend wit blijft. Want wat mooi is, moet mooi blijven. Van mooie kleding wil je zo lang mogelijk genieten. Robijn wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur.
  Robijn Jasmijn & Sandelhout Wasverzachter prikkelt je zintuigen want het ruikt niet alleen heerlijk lekker, het maakt je was ook onweerstaanbaar zacht. Laat je verrassen door de heerlijk frisse geur van Jasmijn & Sandelhout. Het parfum van deze wasverzachter is ontworpen door parfumexperts en zorgt voor een nog langer durende frisheid van je wasgoed. Robijn wasverzachter bevat zelfs 100% meer parfum in elke druppel. Zo ruikt heel het huis na het wassen heerlijk fris. Je wasgoed wordt niet alleen zacht van Robijn wasverzachter, maar het zorgt ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof. Hierdoor ontstaat er minder wrijving tussen de vezels van je kleding. De kleding blijft daardoor langer mooi, want het slijjt minder snel en de pasvorm en kleuren worden behouden. Dankzij Robijn wasverzachter is je kleding bovendien makkelijker strijkbaar en droogt het sneller. Op iedere Robijn wasverzachter zit een handige doseerdop, speciaal ontworpen voor het gebruik van wasverzachter. Gebruik Robijn Jasmijn en Sandelhout Wasverzachter in combinatie met Robijn Stralend Wit Wasmiddel voor een optimaal resultaat.

  Waarschuwing! Contact met de ogen of de huid kan ersntig oogletsel of huidirritatie veroorzaken!
  lees meer

  Specificaties