Robijn Specials Stip en Streep Vloeibaar Wasmiddel - 8 x 18 wasbeurten - Voordeelverpakking - 144 wasbeurten

  Robijn Specials Stip en Streep Vloeibaar Wasmiddel - 8 x 18 wasbeurten - Voordeelverpakking - 144 wasbeurten

  98.80

  Robijn Specials Stip en Streep Vloeibaar Wasmiddel - 8 x 18 wasbeurten - Voordeelverpakking - 144 wasbeurten

  Robijn Stip & Streep wasmiddel beschermt witte elementen in je gekleurde kleding en zorgt ervoor dat kleuren niet vervagen en witte elementen in je kleding mooi wit blijven.

  • Robijn Specials Stip en Streep Wasmiddel beschermt wit in gekleurde kleding
  • Stip en Streep heeft een heerlijke geur, zoals je van Robijn gewend bent
  • Zorgt dat kleuren niet vervagen en witte elementen in kleding wit blijven
  • Een vloeibaar wasmiddel dat helpt kleuren en kleding langer mooi te houden
  • Om gekleurde kleding met witte patroontjes te wassen op 15, 30 en 40 graden
  • Tip: het wasmiddel is ook handig voor de volledig gekleurde was

  Robijn Specials Stip en Streep Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor gekleurde kleding met witte elementen. Dit wasmiddel zorgt ervoor dat kleding met wit en gekleurde patroontjes mooi blijft. De kleuren blijven mooi stralend en het wit blijft mooi wit, zonder dat de kleuren hierin overlopen en ervoor zorgen dat het wit vervaagt. Robijn Stip en Streep Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Stip en Streep Wasverzachter. Iedere fles wasmiddel is goed voor 18 wasbeurten.

  Robijn gebruikt verbeterde en mooiere wasmiddelflessen die ervoor zorgen dat je nog beter kunt schenken en dat de flessen niet lekken. Bovendien zijn de flessen gemaakt met 70% gerecycled plastic en zijn ze 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen. Vergeet niet om, na gebruik, het label te verwijderen om de fles beter te kunnen recyclen.

  Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van je pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt, die net gewassen zijn met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren "Wat mooi is, moet mooi blijven". Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.
  lees meer

  Specificaties

  Soort wasmiddelKleur, wit en donker
  Aantal wasbeurten144
  Kleurstofvrij
  Dermatologisch getest
  Hypoallergeen
  Aantal stuks in verpakking8
  SubstantieVloeibaar
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.