Robijn Spa Sensation Perfect Match-pakket - 3 x 700 ml + 2 x 750 ml - Voordeelpakket - 57 wasbeurten

  Robijn Spa Sensation Perfect Match-pakket - 3 x 700 ml + 2 x 750 ml - Voordeelpakket - 57 wasbeurten

  45.95

  Robijn Spa Sensation Perfect Match-pakket - 3 x 700 ml + 2 x 750 ml - Voordeelpakket - 57 wasbeurten

  Voor momenten van pure ontspanning.

  • Met luxe Spa-geur
  • Robijn wasmiddel verrijkt met essentiele oliën van eucalyptus en lavendel
  • Heerlijke geur, voor ontspanning van lichaam en geest
  • Ideaal voor handdoeken en beddengoed
  • Geconcentreerde formule, dus beter voor het mileu
  • Het Robijn Perfect Match-pakket Spa Sensaton bestaat uit 3 flessen Robijn Spa Sensation Wasmiddel en 2 flessen Robijn Spa Sensation Wasverzachter

  Ontsnap even uit de dagelijkse drukte en ervaar wellness in je was. De unieke formule is verrijkt met essentiële oliën van eucalyptus en lavendel, eeuwenoude ingrediënten die helpen lichaam & geest te ontspannen en revitaliseren. Ideaal voor handdoeken en beddengoed. Robijn Spa Sensation is verkrijgbaar in wasmiddel en wasverzachter, die samen zorgen voor de perfecte spabeleving. Van mooie kleding wil je zo lang mogelijk genieten. Robijn wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun je goed voor de dag komen. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur. Wasverzachter zorgt voor extra geur en zachtheid, maar wordt ook aangeraden voor de beste verzorging van je kleding. Wasverzachter zorgt namelijk voor een beschermend laagje over je kleding, waardoor het minder snel slijt. Hierdoor blijven kleuren er langer stralend uitzien en blijft de vorm van je kleding zo goed mogelijk behouden. En nog een praktisch voordeel, door wasverzachter neemt kleding minder water op en droogt daardoor sneller. Genoeg redenen om je was niet alleen te verzorgen met wasmiddel, maar ook wasverzachter te gebruiken. Met dit heerlijke Perfect Match-pakket zorg je was na was voor een schoon, fris en ontspannend resultaat. Waan je even in een luxe wellnessresort met deze unieke geur.

  Over Robijn:

  In een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt, laten we proberen meer te genieten. Juist van kleine dingen, zoals alle geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kan je in geuren en kleuren van dit soort momenten genieten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van een net gewassen jeans of het stappen in een schoon bed, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kan genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Robijn heeft wasmiddelen voor bonte en gekleurde was, maar ook voor donkere, witte en fijne was. Combineer met de bijbehorende wasverzachter om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren in je kast en heerlijke geuren.
  lees meer

  Specificaties

  Soort wasmiddelKleur
  Aantal wasbeurten57
  Kleurstofvrij
  Dermatologisch getest
  Hypoallergeen
  Aantal stuks in verpakking5
  Inhoud (ml)3588
  bekijk alle specificaties

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.