overzicht
Robijn Pink Sensation wasmiddel kleur - 42 wasbeurten - duo wascapsules

  RobijnPink Sensation wasmiddel kleur - 42 wasbeurten - duo wascapsules

  25.47
  vandaag besteld, maandag in huis

  Robijn Pink Sensation wasmiddel kleur - 42 wasbeurten - duo wascapsules

  Speciaal ontwikkeld voor bonte en gekleurde was
  De Robijn Pink Sensation wascapsules kleur wasmiddel bevatten geavanceerde waskracht, een heerlijke geur en kleurbeschermers die de kleuren en vezels van je kleren beschermen. Daarnaast wordt je huis gevuld met een frisse geur van bloemen door je pas gewassen kleding. Dit pakket bevat drie verpakkingen á 14 wascapsules.

  Kenmerken:
  - Voor de bonte en gekleurde was
  - Hypoallergeen en dermatologisch getest
  - In handige wascapsules

  Gebruiksinstructie
  Voor alle bonte en gekleurde was te gebruiken op 30-40-60°C. Er wordt geadviseerd het licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen te wassen. Robijn Pink Sensation kan gebruikt worden voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde.

  Wastips
  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand