• -40%
 • actie

  Robijn Perfect Match Color & Passiebloem wasmiddel en wasverzachter pakket - 5 stuks - voordeelverpakking - 57 wasbeurten

  33.69je bespaart 22.46
  56.15adviesprijs
  nog 8 op voorraad
  Actie!

  Actie!

  Profiteer tijdelijk van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie loopt tot en met 5 februari 2023.

  Robijn Perfect Match Color & Passiebloem wasmiddel en wasverzachter pakket - 5 stuks - voordeelverpakking - 57 wasbeurten

  Het Robijn Perfect Match Color & Passiebloem pakket is de ideale combinatie van wasmiddel en wasverzachter om kleuren langer mooi en kleding langer zacht en fris te houden.

  • Robijn Color & Passiebloem Perfect Match met wasmiddel en wasverzachter
  • Een vloeibaar wasmiddel en wasverzachter uit de Robijn Classics lijn
  • Robijn Classics Color en Passiebloem met verbeterde geursensatie
  • Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was
  • De wasverzachter beschermt kleding tegen slijtage en onaangename geurtjes
  • Color wasmiddel en Passiebloem wasverzachter zijn de ideale geurcombinatie

  Het Robijn Perfect Match voordeelpakket bestaat uit 3 x Robijn Klein & Krachtig Color Vloeibaar Wasmiddel die goed zijn voor 19 wasbeurten per fles en 2 x Robijn Passiebloem wasverzachter die goed zijn voor 30 wasbeurten per fles. Color wasmiddel en Passiebloem wasverzachter zijn producten uit de exclusieve Robijn Classics lijn. Dit wasmiddel, speciaal voor de gekleurde en bonte was, laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat kleuren lang mooi blijven. Robijn Klein & Krachtig Classics Color wasmiddel en Robijn Passiebloem wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Robijn Klein & Krachtig Classics is een extra geconcentreerd wasmiddel en dus beter voor het milieu. Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Passiebloem Wasverzachter. Robijn heeft de geur van deze Classics wasverzachter verbeterd zodat je kunt genieten van een zachte was en een nóg betere geurervaring. De wasverzachter combineert de unieke geur van passiebloem en bergamot met de zachtheid die je van Robijn wasverzachters kent. Het parfum van deze wasverzachter is ontworpen door parfumexperts en zorgt voor een nog langer durende frisheid van je wasgoed. Robijn wasverzachter bevat zelfs 100% meer parfum in elke druppel. Zo ruikt het hele huis na het wassen heerlijk fris.

  Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt die gewassen zijn met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.
  lees meer

  Specificaties

  Soort wasmiddelKleur
  Aantal wasbeurten57
  Kleurstofvrij
  Dermatologisch getest
  Hypoallergeen
  Aantal stuks in verpakking5
  Inhoud (ml)3660
  bekijk alle specificaties

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.