overzicht
Robijn Klein & Krachtig Zwitsal Color wasmiddel - 168 wasbeurten - vloeibaar
 • -40%

  RobijnKlein & Krachtig Zwitsal Color wasmiddel - 168 wasbeurten - vloeibaar

  71.9243.15je bespaart 28.77
  168
  vandaag besteld, morgen in huis

  Robijn Klein & Krachtig Zwitsal Color wasmiddel - 168 wasbeurten - vloeibaar

  Verrijkt met de herkenbare geur van Zwitsal
  Robijn Klein & Krachtig Color vloeibaar wasmiddel met Zwitsal geur zorgt voor stralend wasgoed, dat heerlijk naar de bekende geur van Zwitsal ruikt. Het wasmiddel is ontwikkeld voor alle bonte en gekleurde was. Het houdt niet alleen de kleuren mooi, ook blijft je was langdurig fris ruiken. Een verrijking voor je was en voor je huid. Het wasmiddel bevat CareSerum, dat ervoor zorgt dat je favoriete kleding lang mooi blijft. Het houdt namelijk kleding in vorm, stoffen mooi van kleur en de stof mooi.

  Kenmerken:
  - Bevat de heerlijke geur van Zwitsal
  - Verrijkt met CareSerum
  - Beschermt je kleding tegen slijtage
  - Langdurige frisheid
  - De acht 735 ml verpakkingen zijn samen goed voor 168 wasbeurten

  Gebruiksaanwijzing:
  - Voor alle bonte en gekleurde was op 15-30-40-60°C
  - Lees het wasetiket in de kleding
  - Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen
  - Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte
  - Giet de aanbevolen dosering in de waslade of in de doseerbal en doe deze in de trommel
  - Robijn Klein & Krachtig Zwitsal Color wasmiddel kan gebruikt worden voor alle textielsoort, behalve wol en zijde, gebruik daarvoor Robijn Wol & Fijn

  Wastips
  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Over Robijn
  Robijntje is al jarenlang niet meer weg te denken bij de Nederlandse wasmachines. Wie kent het schattige beertje uit de Robijnreclames niet? Robijn wasmiddel en wasverzachter zorgen er samen voor dat je was lang mooi blijft dankzij de speciale formules die de vezels en kleuren van je kleding beschermen, zodat je nog langer van je favoriete kleding kunt genieten. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking