Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit wasmiddel - 84 wasbeurten - vloeibaar - 84 wasbeurten
 • Uitverkocht

  RobijnKlein & Krachtig Stralend Wit wasmiddel - 84 wasbeurten - vloeibaar - 84 wasbeurten

  28.9914.49je bespaart 14.50
  84
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit wasmiddel - 84 wasbeurten - vloeibaar - 84 wasbeurten

  Speciaal ontwikkeld voor de witte was
  Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de reiniging en verzorging van de witte was. Er is bijna niets zo lekker als pas gewassen kleding die je huis vult met een heerlijke frisse geur. Schoon kun je namelijk niet alleen zien, maar ook ruiken.

  Kenmerken:
  - Voor al je witte was
  - Beschermt de vezels
  - Je kleding blijft lang fris ruiken, zelfs in de kast
  - Verrijkt met CareSerum
  - Met witversterkter, zodat je was stralend wit blijft
  - De twee 1,47 liter verpakkingen zijn samen goed voor 84 wasbeurten

  De heerlijk frisse geur van Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit wasmiddel blijft lekker lang hangen, ook als je de kleding na een tijdje uit de kast haalt. Slechts één dopje Robijn Klein & Krachtig vloeibaar wasmiddel is genoeg voor een extra lange frisse geur. Dit product kun je zelf eenvoudig doseren zodat je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt. Dit vloeibare wasmiddel is bovendien extra geconcentreerd; zo heb je minder nodig voor hetzelfde resultaat. De unieke formule beschermt de vezels van je kleding, zodat deze langer mooi blijft. Want: wat mooi is moet mooi blijven. Ook na veelvuldig wassen. Daar kun je op vertrouwen. Zo ben je altijd verzekerd van een stralend witte was. Lees altijd het wasetiket in de kleding voor het wassen met Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit wasmiddel. Je kunt alle witte was wassen met dit vloeibare wasmiddel, behalve wol en zijde. Geniet van langer mooie, stralend witte kleding dankzij Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit wasmiddel.

   Gebruiksaanwijzing:
  - Voor alle witte was op 15-30-40-60°C
  - Lees het wasetiket in de kleding
  - Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen
  - Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte
  - Giet de aanbevolen dosering in de waslade of in de doseerbal en doe deze in de trommel
  - Robijn Klein & Krachtig Stralend Wit wasmiddel kan gebruikt worden voor alle textielsoort, behalve wol en zijde, gebruik daarvoor Robijn Wol & Fijn

  Wastips
  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Over Robijn
  Robijntje is al jarenlang niet meer weg te denken bij de Nederlandse wasmachines. Wie kent het schattige beertje uit de Robijnreclames niet? Robijn wasmiddel en wasverzachter zorgen er samen voor dat je was lang mooi blijft dankzij de speciale formules die de vezels en kleuren van je kleding beschermen, zodat je nog langer van je favoriete kleding kunt genieten. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Waarschuwing! Contact met de ogen of de huid kan ersntig oogletsel of huidirritatie veroorzaken!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking