Robijn Klein & Krachtig Morgenfris wasmiddel en wasverzachter - 63 wasbeurten - vloeibaar
 • Uitverkocht

  RobijnKlein & Krachtig Morgenfris wasmiddel en wasverzachter - 63 wasbeurten - vloeibaar

  33.9516.97je bespaart 16.98

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Robijn Klein & Krachtig Morgenfris wasmiddel en wasverzachter - 63 wasbeurten - vloeibaar

  Dit waspakket van Robijn bevat drie Klein & Krachtig Morgenfris wasmiddel en twee Morgenfris wasverzachters.

  Kenmerken:
  - Wasmiddel is goed voor 3x 21 wasbeurten en de wasverzachter voor 2x 30 wasbeurten
  - Bevat een heerlijk parfum
  - Voor alle bonte en gekleurde was
  - Door de wasverzachter wordt je kleding makkelijker strijkbaar en droogt het ook sneller
  - Gebruik voor je was de twee producten in combinatie voor een optimaal resultaat

  Robijn Klein & Krachtig Morgenfris wasmiddel
  Verrijk je was met de heerlijke geur van Robijn Klein & Krachtig Morgenfris vloeibaar wasmiddel. Laat je verassen door de heerlijke en frisse geur van bloemen. Dankzij de unieke formule van Robijn wordt je kleding schoon gewassen én blijven je gekleurde kleren als nieuw. Robijn Morgenfris zorgt er niet alleen voor dat je gekleurde kleren langer mooi blijven. De nieuwe langer fris formule is speciaal ontwikkeld om de frisse geur van je wasmiddel langer te behouden. Daardoor blijft je was langer fris ruiken, zelfs in de kast. Slechts één dopje is genoeg voor een extra lange frisse geur. Robijn Morgenfris behoort daarnaast tot de Klein & Krachtig lijn van Robijn. Dit zijn extra geconcentreerde verpakkingen, die net zo lang meegaan als de grotere verpakkingen én dus beter zijn voor het milieu.

  Robijn Morgenfris wasverzachter
  Robijn Morgenfris wasverzachter is een frisse wasverzachter, goed voor 30 wasbeurten per fles. Er is bijna niets zo lekker als pas gewassen kleding die je huis vult met een heerlijke frisse geur. 

  Gebruiksinstructie
  Voor alle bonte en gekleurde was te gebruiken op 30-40-60°C. Er wordt geadviseerd het licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen te wassen. Robijn Morgenfris kan gebruikt worden voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde.

  Wastips
  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking