Robijn Klein & Krachtig Color Rosé Chique wasmiddel - 160 wasbeurten
 • -35%

  RobijnKlein & Krachtig Color Rosé Chique wasmiddel - 160 wasbeurten

  79.9251.94je bespaart 27.98
  vandaag besteld, maandag in huis

  Robijn Klein & Krachtig Color Rosé Chique wasmiddel - 160 wasbeurten

  Speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was
  Verrijk je was met de heerlijke geur van Robijn Rosé Chique vloeibaar wasmiddel. Laat je verassen door een heerlijke en frisse geur. Dankzij de unieke formule van Robijn wordt je kleding schoon gewassen én blijven je gekleurde kleren als nieuw. Robijn Rosé Chique zorgt er niet alleen voor dat je gekleurde kleren langer mooi blijven. De nieuwe langer fris formule is speciaal ontwikkeld om de frisse geur van je wasmiddel langer te behouden. Daardoor blijft je was langer fris ruiken, zelfs in de kast. Slechts één dopje is genoeg voor een extra lange frisse geur. Robijn Rosé Chique behoort daarnaast tot de Klein & Krachtig lijn van Robijn. Dit zijn extra geconcentreerde verpakkingen, die net zo lang meegaan als de grotere verpakkingen én dus beter zijn voor het milieu.

  Kenmerken:
  - Bevat een heerlijke paradijselijke geur
  - Verrijkt met CareSerum
  - Beschermt je kleding tegen slijtage
  - Langdurige frisheid
  - De acht 700 ml verpakkingen zijn samen goed voor 160 wasbeurten

  Waarschuwing! Contact met de ogen of de huid kan ersntig oogletsel of huidirritatie veroorzaken!

  Gebruiksaanwijzing:
  - Voor alle bonte en gekleurde was op 15-30-40-60°C
  - Lees het wasetiket in de kleding
  - Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen
  - Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte
  - Giet de aanbevolen dosering in de waslade of in de doseerbal en doe deze in de trommel
  - Robijn Klein & Krachtig Coloror wasmiddel kan gebruikt worden voor alle textielsoort, behalve wol en zijde, gebruik daarvoor Robijn Wol & FijnWastips
  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Over Robijn
  Robijntje is al jarenlang niet meer weg te denken bij de Nederlandse wasmachines. Wie kent het schattige beertje uit de Robijnreclames niet? Robijn wasmiddel en wasverzachter zorgen er samen voor dat je was lang mooi blijft dankzij de speciale formules die de vezels en kleuren van je kleding beschermen, zodat je nog langer van je favoriete kleding kunt genieten. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Waarschuwing! Contact met de ogen of de huid kan ersntig oogletsel of huidirritatie veroorzaken!
  lees meer

  Specificaties