Robijn Klein & Krachtig Collections Zwitsal Color vloeibaar wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - voordeelverpakking - 68 wasbeurten

  50.58

  Robijn Klein & Krachtig Collections Zwitsal Color vloeibaar wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - voordeelverpakking - 68 wasbeurten

  Robijn Klein & Krachtig Collections Zwitsal Color Vloeibaar Wasmiddel houdt kleding lang mooi en fris, met een heerlijk milde Zwitsal geur.

  • Robijn Zwitsal Color wasmiddel houdt gekleurde kleding lang mooi en fris
  • Klein & Krachtig met Pro-fragrance technologie en de milde geur van Zwitsal
  • Extra geconcentreerd wasmiddel, dus beter voor het milieu
  • Dit vloeibaar wasmiddel is speciaal voor de gekleurde & bonte was
  • Robijn Zwitsal Color wasmiddel is geschikt voor alle was tot 60 graden
  • Gebruik dit Robijn wasmiddel samen met Robijn Zwitsal wasverzachter

  Robijn Klein & Krachtig Collections Zwitsal Color Vloeibaar Wasmiddel, met milde Zwitsal geur, heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Het wasmiddel met Color Serum zorgt ervoor dat je favoriete gekleurde en bonte kleding lang mooi blijft. De Pro-fragrance technologie houdt je kleding langer fris. Robijn Klein & Krachtig Collections Zwitsal Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Zwitsal Wasverzachter.

  Robijn Klein & Krachtig Collections is een extra geconcentreerd wasmiddel en dus beter voor het milieu. Robijn gebruikt verbeterde en mooiere wasmiddelflessen die ervoor zorgen dat je nog beter kunt schenken en dat de flessen niet lekken. Bovendien zijn de flessen gemaakt met 70% gerecycled plastic en zijn ze 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

  Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als onder net gewassen lakens kruipt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.
  lees meer

  Specificaties

  Soort wasmiddelKleur
  Aantal wasbeurten68
  Kleurstofvrij
  Dermatologisch getest
  Hypoallergeen
  Aantal stuks in verpakking2
  Inhoud (ml)2454
  bekijk alle specificaties

  Reviews (76)

  algemene beoordeling
  (76 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.