• -40%

  Robijn Klein & Krachtig Collections Kokos vloeibaar wasmiddel - 6 x 19 wasbeurten - voordeelverpakking - 114 wasbeurten

  55.04je bespaart 36.70
  91.74adviesprijs

  Robijn Klein & Krachtig Collections Kokos vloeibaar wasmiddel - 6 x 19 wasbeurten - voordeelverpakking - 114 wasbeurten

  Robijn Klein & Krachtig Collections Kokos Vloeibaar Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde was en heeft een heerlijk frisse kokosgeur.

  •Robijn Kokos Vloeibaar Wasmiddel houdt kleuren en kleding lang mooi
  •Robijn Klein & Krachtig met een heerlijke frisse kokosgeur
  •Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je bonte en gekleurde was
  •Extra geconcentreerd vloeibaar wasmiddel, dus beter voor het milieu
  •Robijn Kokos wasmiddel is geschikt voor alle was tot 60 graden
  •Gebruik voor het beste resultaat samen met Robijn Kokos wasverzachter

  Robijn Klein & Krachtig Collections Color Kokos is een wasmiddel uit de exclusieve Robijn Collections lijn. Het wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de bonte en gekleurde was en helpt je kleding langer als nieuw te houden. De Robijn Collections-wasmiddelen zijn gebaseerd op de nieuwste geur- en fashiontrends en hebben heerlijk frisse geuren. Dit Robijn Klein & Krachtig wasmiddel heeft een heerlijke frisse kokosgeur. De formulering met Pro-fragrancetechnologie houdt je kleding langer fris. Robijn Kokos Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Kokos Wasverzachter.

  Robijn Klein & Krachtig Collections is een extra geconcentreerd wasmiddel en dus beter voor het milieu. Robijn gebruikt verbeterde en mooiere wasmiddelflessen die ervoor zorgen dat je nog beter kunt schenken en dat de flessen niet lekken. Bovendien zijn de flessen gemaakt van 70% gerecycled plastic en zijn ze 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

  Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt die gewassen zijn met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.
  lees meer

  Specificaties

  Soort wasmiddelKleur
  Aantal wasbeurten114
  Kleurstofvrij
  Dermatologisch getest
  Hypoallergeen
  Aantal stuks in verpakking6
  Inhoud (ml)4116
  bekijk alle specificaties

  Reviews (49)

  algemene beoordeling
  (49 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.