• -50%
 • actie

  Robijn Klein & Krachtig Collections Inspired by Nature Bohemian Blossom vloeibaar wasmiddel - 8 x 19 wasbeurten - voordeelverpakking - 152 wasbeurten

  54.36je bespaart 54.36
  108.72adviesprijs
  Actie!

  Actie!

  Profiteer tijdelijk van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie loopt tot en met 4 december 2022.

  Robijn Klein & Krachtig Collections Inspired by Nature Bohemian Blossom vloeibaar wasmiddel - 8 x 19 wasbeurten - voordeelverpakking - 152 wasbeurten

  Robijn Klein & Krachtig Collections Inspired by Nature Bohemian Blossom Vloeibaar Wasmiddel helpt gekleurde en bonte kleding langer mooi te houden.

  • Robijn Bohemian Blossom Vloeibaar Wasmiddel voor een intense geurbeleving
  • Robijn Klein & Krachtig verrijkt met essentiële oliën en een bloemige geur
  • Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was
  • Robijn Bohemian Blossom houdt gekleurde kleding in vorm en stoffen mooi
  • Extra geconcentreerd vloeibaar wasmiddel, dus beter voor het milieu
  • Gebruik voor een optimaal resultaat in combinatie met Robijn wasverzachter

  Geniet van de heerlijke geuren geïnspireerd op de natuur van Robijn Bohemian Blossom. Met de verbeterde geursensatie van Robijn Bohemian Blossom Vloeibaar Wasmiddel uit de Robijn Klein & Krachtig Collections Inspired by Nature lijn kun je lang genieten van een heerlijk fris ruikende was. Dit wasmiddel, speciaal voor de gekleurde en bonte was, laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat kleuren lang mooi blijven. Robijn Klein & Krachtig Inspired by Nature wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Robijn Bohemian Blossom Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Bohemian Blossom Wasverzachter.

  Robijn Klein & Krachtig is een extra geconcentreerd wasmiddel en dus beter voor het milieu. De verbeterde wasmiddelflessen van Robijn maakt schenken makkelijker en ze lekken niet. Bovendien zijn de flessen gemaakt met 70% gerecycled plastic en zijn ze 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

  Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van je pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.
  lees meer

  Specificaties

  Soort wasmiddelKleur
  Aantal wasbeurten152
  Kleurstofvrij
  Dermatologisch getest
  Hypoallergeen
  Aantal stuks in verpakking8
  Inhoud (ml)5488
  bekijk alle specificaties

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.