Robijn Klein & Krachtig Collections Beautiful Mystery vloeibaar wasmiddel - 8 x 19 wasbeurten - voordeelverpakking - 152 wasbeurten

  122.32

  Robijn Klein & Krachtig Collections Beautiful Mystery vloeibaar wasmiddel - 8 x 19 wasbeurten - voordeelverpakking - 152 wasbeurten

  Robijn Klein & Krachtig Collections Beautiful Mystery Vloeibaar Wasmiddel bevat 80% biologisch afbreekbare ingrediënten en is speciaal ontwikkeld voor de donkere en zwarte was.

  • Robijn Beautiful Mystery Vloeibaar Wasmiddel houdt donkere kleding mooi
  • Deze Robijn Klein & Krachtig met essentiële oliën heeft een heerlijke geur
  • Robijn Beautiful Mystery is speciaal ontwikkeld voor donkere en zwarte was
  • Dit wasmiddel houdt donkere kleding in vorm en stoffen mooi van kleur
  • De wasmiddelformule bevat 80% biologisch afbreekbare ingrediënten
  • De flessen zijn 100% recyclebaar en gemaakt met 100% gerecycled plastic

  Robijn Klein & Krachtig Collections Beautiful Mystery is een wasmiddel uit de exclusieve Robijn Collections lijn. Het wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de donkere en zwarte was en helpt je kleding langer als nieuw te houden. Daarnaast zorgt het voor een intense geurbeleving.

  De verbeterde Robijn Beautiful Mystery formule bevat 80% biologisch afbreekbare ingrediënten. We zijn op weg naar volledig biologisch afbreekbare formules. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. Bovendien zijn de flessen gemaakt van 100% gerecycled en 100% recyclebaar plastic. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.  Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je natuurlijk genieten in geuren en kleuren. Robijn steekt veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van je pas gewassen jeans of als je tussen de lakens kruipt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren "Wat mooi is, moet mooi blijven". Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.

  Robijn Beautiful Mystery Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Beautiful Mystery Wasverzachter.
  lees meer

  Specificaties

  Soort wasmiddelDonker
  Aantal wasbeurten152
  Kleurstofvrij
  Dermatologisch getest
  Hypoallergeen
  Aantal stuks in verpakking8
  Inhoud (ml)5488
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  INGREDIËNTEN: 5-15%: Anionogene oppervlakte- actieve stoffen. <5%: Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Polycarboxylaten, Fosfonaten, Enzymen, Zeep, Parfum. Coumarin, Hexyl Cinnamal, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.