Robijn Klein & Krachtig Classics Stralend Wit vloeibaar wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - voordeelverpakking - 68 wasbeurten

  49.50

  Robijn Klein & Krachtig Classics Stralend Wit vloeibaar wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - voordeelverpakking - 68 wasbeurten

  Robijn Klein & Krachtig Classics Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel met White Serum helpt witte kleding langer mooi te houden.

  • Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel houdt witte kleding lang mooi
  • Robijn Klein & Krachtig met White Serum heeft een heerlijk frisse geur
  • Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je witte was
  • Robijn Stralend Wit houdt witte kleding in vorm en stoffen mooi
  • Extra geconcentreerd vloeibaar wasmiddel, dus beter voor het milieu
  • Gebruik voor een optimaal resultaat in combinatie met Robijn wasverzachter

  Met de verbeterde geursensatie van Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel uit de Robijn Klein & Krachtig Classics lijn kun je lang genieten van een heerlijk fris ruikende was. Dit wasmiddel, speciaal voor de witte was, laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat kleuren lang mooi blijven. Robijn Klein & Krachtig Classics wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Jasmijn & Sandelhout Wasverzachter.

  Robijn Klein & Krachtig Classics is een extra geconcentreerd wasmiddel en dus beter voor het milieu. De verbeterde wasmiddelflessen van Robijn maakt schenken makkelijker en ze lekken niet. Bovendien zijn de flessen gemaakt met 70% gerecycled plastic en zijn ze 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

  Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van je pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.
  lees meer

  Specificaties

  Soort wasmiddelWit
  Aantal wasbeurten68
  Kleurstofvrij
  Dermatologisch getest
  Hypoallergeen
  Aantal stuks in verpakking2
  Inhoud (ml)2452
  bekijk alle specificaties

  Reviews (100)

  algemene beoordeling
  (100 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.