Robijn Klein & Krachtig Classics vloeibaar wasmiddel Color Pink Sensation - 8 x 19 wasbeurten - 152 wasbeurten

  116.72
  4.5/5

  Robijn Klein & Krachtig Classics vloeibaar wasmiddel Color Pink Sensation - 8 x 19 wasbeurten - 152 wasbeurten

  Robijn Klein & Krachtig Classics Color Pink Sensation Vloeibaar Wasmiddel bevat 80% biologisch afbreekbare ingrediënten en helpt kleuren langer mooi te houden.

  • Robijn Klein & Krachtig Classics Color Pink Sensation Vloeibaar Wasmiddel
  • Robijn Klein & Krachtig Classics Wasmiddel heeft een heerlijke geur
  • Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je gekleurde en bonte was
  • De wasmiddel formule bevat 80% biologisch afbreekbare ingrediënten
  • De flessen zijn 100% recyclebaar en gemaakt met 100% gerecycled plastic
  • Gebruik in combinatie met Robijn wasverzachter voor een optimaal resultaat

  Over Robijn Color Pink Sensation:

  Robijn Klein & Krachtig Classics Color Pink Sensation Vloeibaar Wasmiddel, een ware geursensatie om lang te genieten van een heerlijk fris ruikende was. Dit wasmiddel, speciaal voor de gekleurde en bonte was tot op 40 graden, laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat kleuren lang mooi blijven. Robijn Color Pink Sensation Wasmiddel en Wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen.
  De verbeterde Robijn Color Pink Sensation formule bevat 80% biologisch afbreekbare ingrediënten. We zijn op weg naar volledig biologisch afbreekbare formules. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. Bovendien zijn de flessen gemaakt van 100% gerecycled en 100% recyclebaar plastic. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

  Hoe te gebruiken:

  Voor alle bonte en gekleurde was op 15-30-40ºC. Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen of controleren op kleurafgifte. Dit wasmiddel kun je voor alle textielsoorten gebruiken, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol en Fijn. Voorwassen is niet nodig.


  Genieten met Robijn:

  Robijn vindt het belangrijk dat we kunnen genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan ons voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.
  lees meer

  Specificaties

  Soort wasmiddelKleur
  Aantal wasbeurten152
  Kleurstofvrij
  Dermatologisch getest
  Hypoallergeen
  Aantal stuks in verpakking8
  Inhoud (ml)665
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  4.5/5
  Gemiddelde van117 reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat