Robijn Home Zwitsal geurstokjes - 6 x 45 ml - voordeelverpakking (45 ml)

  53.94

  Robijn Home Zwitsal geurstokjes - 6 x 45 ml - voordeelverpakking (45 ml)

  Met Robijn Home Zwitsal Geurstokjes geniet je van de heerlijke geuren van Robijn, zonder een vinger uit te hoeven steken naar je wasmand.

  •Gebruik Robijn Home Zwitsal Geurstokjes voor een heerlijk fris huis
  •Met de vertrouwde zachte geur van Zwitsal
  •Robijn geurstokjes zorgen voor gelijkmatige en langdurige geurverspreiding
  •Het stijlvolle flesje van de geurverspreiders past binnen ieder interieur
  •De natuurlijke rotanstokjes verspreiden de geur op subtiele wijze
  •Geurstokjes zijn perfect voor gebruik in woonkamer, slaapkamer en badkamer

  Geluk zit in de kleine dingen. Zoals de heerlijke geur in huis als je net de was hebt gedaan. Robijn Home Geurstokjes met de vertrouwde zachte geur van Zwitsal verspreiden het parfum op een subtiele wijze door het hele huis. Zo kun je altijd genieten van jouw favoriete Robijn geur, zonder een vinger uit te steken naar de wasmand.

  Robijn staat al jaren lang bekend om haar heerlijke geuren voor je wasgoed. Deze geuren zijn echter ook geschikt om voor meer frisheid te zorgen in de rest van het huis. Daarom heeft Robijn in 2018 haar assortiment uitgebreid met Robijn Home-producten. De natuurlijke rotanstokjes verspreiden de geur subtiel in huis, zodat je in een heerlijk fris huis thuis komt. Het stijlvolle flesje met geurstokjes staat mooi in ieder interieur. Perfect voor gebruik in de woonkamer, slaapkamer en badkamer.  

  Probeer voor de afwisseling ook eens de andere geuren van Robijn Home geurstokjes: Paradise Secret, Rosé Chique, Pink Sensation en Morgenfris.

  Gebruiksaanwijzing: draai het witte dopje van het glazen flesje en plaats vervolgens het houten dopje op het flesje. Steek de stokjes in de opening en zorg ervoor dat de stokjes goed gespreid zijn. Plaats het product op een stabiel oppervlak om omvallen te voorkomen. Na een dag absorberen de stokjes het parfum en verspreiden ze de geur subtiel in huis.
  lees meer

  Specificaties

  MerkRobijn
  EAN8710447469644
  artikelnummer16545334

  Reviews (17)

  algemene beoordeling
  (17 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.