Robijn Color Purple Sensation Vloeibaar wasmiddel - 180 wasbeurten
 • uitverkocht

  RobijnColor Purple Sensation Vloeibaar wasmiddel - 180 wasbeurten

  59.9429.97je bespaart 29.97
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Robijn Color Purple Sensation Vloeibaar wasmiddel - 180 wasbeurten

  Robijn wasmiddel voor alle bonte en gekleurde was.

  - Voor alle bonte en gekleurde was
  - Met een heerlijk parfum
  - Voor een langdurige frisheid
  - Probeer Robijn Purple Sensation wasverzachter voor een heerlijke geurmatch
  - Ook beschikbaar in geconcentreerd wasmiddel
  - Goed voor 60 wasbeurten

  Robijn Vloeibaar Wasmiddel Color Purple Sensation voor de bonte en gekleurde was bevat een heerlijk parfum voor een langdurige frisheid. De Pink Sensation geur geeft een sensationele frisheid aan je was, en de Langer Fris Formule is speciaal ontwikkeld om de frisse geur van je wasmiddel langer te behouden, zelfs in de kast. Slechts één dopje is genoeg voor een extra lange frisse geur. Van mooie kleding wil je zo lang mogelijk genieten. Robijn wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Wasverzachter zorgt voor extra geur en zachtheid, maar wordt ook aangeraden voor de beste verzorging van je kleding. Wasverzachter zorgt namelijk voor een beschermend laagje over je kleding, waardoor het minder snel slijt. Hierdoor blijven kleuren er langer stralend uitzien en blijft de vorm van je kleding zo goed mogelijk behouden. En nog een praktisch voordeel, door wasverzachter neemt kleding minder water op en droogt daardoor sneller. Genoeg redenen om je was niet alleen te verzorgen met wasmiddel, maar ook wasverzachter. Robijn Purple Sensation wasverzachter is een perfecte geurmatch met Robijn Vloeibaar Wasmiddel Color Purple Sensation.
  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Je zult zien dat je kleding langer mooi blijft! Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik het juiste wasmiddel voor verschillende soorten was: Robijn Color voor je gekleurde was, Robijn Stralend Wit voor al je witte was en Black Velvet voor de donkere en zwarte was. Fijne was wordt goed verzorgd met Robijn Fleur & Fijn wasmiddel, dat de kwetsbare vezels beter beschermt. En voor wolwas is een product nodig met een neutrale pH-waarde en zonder enzymen, zoals de Robijn Wol & Fijn. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met het wasmiddel en wasverzachter van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.
  Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Wastips:
  •Sorteer je kleding op kleur en materiaal.
  •Het beste kunnen bij elkaar horende kleurige artikelen bij elkaar gewassen worden om kleurverschil te voorkomen.
  •Voorkom dat (licht) gekleurde was samen met witte was gewassen wordt.
  •Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact.
  •Gebruik het juiste wasmiddel voor verschillende soorten was: Robijn Color voor je gekleurde was, Robijn Stralend Wit voor al je witte was en Black Velvet voor de donkere en zwarte was. Fijne was wordt goed verzorgd met Robijn Fleur & Fijn wasmiddel, dat de kwetsbare vezels beter beschermt. En voor wolwas is een product nodig met een neutrale pH-waarde en zonder enzymen, zoals de Robijn Wol & Fijn.
  •Stop je wastrommel niet te vol voor een schone en frisse was
  •Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt.

  Waarschuwing! Contact met de ogen of de huid kan ersntig oogletsel of huidirritatie veroorzaken!

  Gebruiksaanwijzing:• Voor alle bonte en gekleurde was op 30-40-60℃• Lees het wasetiket in de kleding.• Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen.• Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen, of controleren op kleurafgifte. • Giet de aanbevolen dosering in de waslade of in de doseerbal en doe deze in de trommel. • Robijn kunt u gebruiken voor alle textielsoorten gebruiken, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn.
  lees meer

  Specificaties