Robijn Classics Black vloeibaar wasmiddel - 5 x 36 wasbeurten - voordeelverpakking - 180 wasbeurten

  77.95

  Robijn Classics Black vloeibaar wasmiddel - 5 x 36 wasbeurten - voordeelverpakking - 180 wasbeurten

  Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel met zwart-beschermers helpt je donkere en zwarte kleding langer als nieuw te houden.

  • Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel houdt zwarte kleding lang mooi
  • Black Velvet wasmiddel met zwart-beschermers en een heerlijk frisse geur
  • Voor de donkere en zwarte was
  • Helpt donkere kleding langer mooi te houden
  • Robijn Black Velvet is geschikt voor alle zwarte 30, 40 en 60 graden was
  • Gebruik Black Velvet wasmiddel en wasverzachter voor je zwarte kleding

  Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de donkere en zwarte was. Het wasmiddel bevat zwart-beschermers die ervoor zorgen dat je favoriete zwarte kleding lang mooi blijft. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur en is goed voor 36 wasbeurten per fles. Robijn Black Velvet Wasverzachter is een perfecte geurmatch met Robijn Black Velvet Vloeibaar Wasmiddel.

  Robijn gebruikt verbeterde en mooiere wasmiddelflessen die ervoor zorgen dat je nog beter kunt schenken en dat de flessen niet lekken. Bovendien zijn de flessen gemaakt met 70% gerecycled plastic en zijn ze 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

  Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt, die net gewassen zijn met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.
  lees meer

  Specificaties

  Soort wasmiddelDonker
  Aantal wasbeurten180
  Kleurstofvrij
  Dermatologisch getest
  Hypoallergeen
  Aantal stuks in verpakking5
  Inhoud (ml)9119
  bekijk alle specificaties

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.