overzicht
Robijn Caribbean Dream wasmiddel kleur - 90 wasbeurten - duo wascapsules
 • actie
 • -50%

  RobijnCaribbean Dream wasmiddel kleur - 90 wasbeurten - duo wascapsules

  53.9726.98je bespaart 26.99
  90
  vandaag besteld, morgen in huis

  Shop nu huishoudmiddelen
  Profiteer van 50% korting Robijn, Omo en Sun en 25% korting op Neutral wasmiddel en Seventh Generation. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 2 juni 2019.

  Robijn Caribbean Dream wasmiddel kleur - 90 wasbeurten - duo wascapsules

  Zorgt voor een perfecte dosering van een langdurige geur en een stralend schone was
  Robijn Duo capsules Caribbean Dream is speciaal ontwikkeld voor de bonte- en gekleurde was. De wascapsules bevatten een heerlijk parfum voor langdurige frisheid van je kleding. Van mooie kleding wil je zo lang mogelijk genieten. Robijn wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk tropische geur. Waan je even op een caribisch eiland, wanneer deze tropische geur je tegemoet komt.

  Kenmerken:
  - Voor de bonte en gekleurde was
  - Bevat een heerlijke parfum
  - Hypoallergeen en dermatologisch getest
  - In handige wascapsules

  Gebruiksinstructie
  Voor alle bonte en gekleurde was te gebruiken op 30-40-60°C. Er wordt geadviseerd het licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen te wassen. Robijn Caribbean Dream wascapsules kunnen gebruikt worden voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde.

  Wastips
  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand