Robijn Caribbean Dream Color wasmiddel - 90 wasbeurten - duo wascapsules
 • Uitverkocht

  RobijnCaribbean Dream Color wasmiddel - 90 wasbeurten - duo wascapsules

  53.9726.98je bespaart 26.99
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Robijn Caribbean Dream Color wasmiddel - 90 wasbeurten - duo wascapsules

  Zorgt voor een perfecte dosering van een langdurige geur en een stralend schone was
  Robijn Caribbean Dream duo capsules zijn speciaal ontwikkeld voor de bonte- en gekleurde was. De wascapsules bevatten een heerlijk parfum voor langdurige frisheid van je kleding. Van mooie kleding wil je zo lang mogelijk genieten. Robijn wasmiddel helpt je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk tropische geur. Waan je even op een Caribisch eiland, wanneer deze tropische geur je tegemoet komt.

  Kenmerken:
  - Voor de bonte en gekleurde was
  - Bevat een heerlijke parfum
  - Hypoallergeen en dermatologisch getest
  - In handige wascapsules
  - De drie verpakkingen bevatten samen 90 wascapsules

  Gebruiksinstructie
  Voor alle bonte en gekleurde was te gebruiken op 30-40-60°C. Er wordt geadviseerd het licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen te wassen. Robijn Caribbean Dream wascapsules kunnen gebruikt worden voor alle textielsoorten, behalve voor wol en zijde.

  Wastips
  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Over Robijn
  Robijntje is al jarenlang niet meer weg te denken bij de Nederlandse wasmachines. Wie kent het schattige beertje uit de Robijnreclames niet? Robijn wasmiddel en wasverzachter zorgen er samen voor dat je was lang mooi blijft dankzij de speciale formules die de vezels en kleuren van je kleding beschermen, zodat je nog langer van je favoriete kleding kunt genieten. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Waarschuwing! Contact met de ogen of de huid kan ersntig oogletsel of huidirritatie veroorzaken! Buiten bereik van kinderen houden.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking