Riviera Maison melkkan, Wit/zwarte opdruk

  Riviera Maisonmelkkan

  8.95
  6 reviews
  vandaag besteld, maandag in huis

  Artikelomschrijving

  Deze melkkan van het merk Rivièra Maison is gemaakt van keramiek. De kan heeft verder een witte kleur en een zwarte opdruk. De melkkan heeft de vorm van een kartonnen pak.

  Afmetingen:
  (hxbxd) 11x9x7 cm

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(6 reviews)

  Super leuke suikerpot

  Ik had hem al een tijdje in combinatie natuurlijk met het melkpak maar door mijn onhandigheid in duizend stukken gevallen..... was weer op voorraad dus gauw weer eentje besteld. Het blijft gewoon een ontzettend leuk suikerpotje en samen met het melkpak een leuke set voor op tafel. Kopen dus!

  Type: Suikerpot

  Handig en staat erg leuk!

  Wat een aanrader! Mijn vriend zei toen ik deze leuke must-haves kocht: 'jij drinkt toch geen koffie, wat moet je ermee?' Maar nu onze keuken eindelijk is geplaatst, ziet hij ze graag op het keukenblad staan. Ook al drink ik geen koffie, hartstikke leuk om het neer te zetten voor visite. Wat krijg ik leuke reacties.

  Type: Suikerpot

  Echt een eyecatcher op het aanrecht!

  In plaats van het lelijke pak koffiemelk op het aanrecht, heb ik deze (aardewerk) koffiemelkkan van Riviera Maison gekocht. De grootte is perfect: niet te klein of te groot en er past bijna een ½ liter koffiemelk in. Het enige minpuntje vind ik dat als de kan vol is, 'ie een beetje "lekt" bij het schenken. Verder vind ik 'm geweldig. Kan gewoon in de vaatwasser en is stevig en robuust. Zelfs mijn twee (zéér kritische!) puberzoons (16 en 18) en puberdochter vinden 'm érg leuk ('Hé mam, wat een geinig ding') en dat wil echt wel wat zeggen.....

  Melkpakje

  Dit Melkpakje behoort van RM bij een suikerpakje. Deze ontbrak nog bij mij. Aangezien Wehkamp ook RM verkoopt is gaan kijken en yes hebbes!

  Grappig melkkannetje.

  Wat een leuk idee, dit melkkannetje in de vorm van een melkpak.

  Eindelijk mijn kerstcadeau binnen!

  Deze prachtige suikerpot en melkkan van Riviera Maison stonden op mijn verlanglijstje van afgelopen kerst. Tot mijn grote teleurstelling heb ik het toen niet gekregen omdat het overal al uitverkocht was. Maar op 28 maart werd er opeens aan de deur geklopt en mocht ik dit cadeau eindelijk in ontvangst nemen. Yes! Dit is toch gewoon onmisbaar in je Riviera Maison collectie?!

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale