Riviera Maison keukenorganiser Beach House (2-laags), Bruin/wit

  Riviera Maisonkeukenorganiser Beach House (2-laags)

  69.9566.95
  5 reviews
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Artikelomschrijving

  De keukenorganiser 'Beach House' van Riviera Maison is gemaakt van rotan. Deze organiser geeft een vleugje landelijke sfeer aan je keuken of eettafel. Ook ideaal voor op je terras op een zomerse dag!

  - Afmeting (dxbxh): 45x23x45 cm

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(5 reviews)

  superblij mee

  Zocht iets moois om het fruit in te doen. Zijn hier zo blij mee. Zo wie zo met alles van RM. Staat heel mooi op de eettafel en alles bij elkaar.

  Mooi in het interieur

  Ik gebruik de keukenorganiser als lectuurbak op de keukentafel, superhandig & mooi

  Aanwinst op mijn aanrecht.

  Ik ben helemaal weg van Riviera Maison zorgt dat ik helemaal happy ben. Elke keer zoek ik een mooi stuk voor in mijn huisje. Zoals deze keukenorganiser Beach house. Heb er mooie spulletjes ingezet ook natuurlijk van RM. Ik ben een tevreden vrouw die glunderd van deze mooie style, mijn style!!...

  Erg blij mee!

  Erg blij met de keukenorganiser, staat super op het aanrecht, wat leuke dingen erin gezet van Riviera Maison!

  1 persoon vond dit nuttig

  beach house etagere

  ik ben hier dolblij mee maakt het zo gezellig in mijn keuken.ik hou erg van de spullen van riviera maison dus daarom deze ook gekocht.een topper en de uittaling is ook heel mooi je kan er bv.fruit op doen.ik zelf heb er een theepotje op met een schaaltje met snoepjes en suiker en melk stelletje en 2 kleine plantjes.

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale