overzicht
River Island Plus overslag top met bloemenprint, Oranje/roze
 • Uitverkocht

  River IslandPlus overslag top met bloemenprint

  47.-17.95je bespaart 29.05
  5 reviews
  Kies eerst je maat

  River Island Plus overslag top met bloemenprint

  River Island Plus dames overslag top, uitgevoerd in een geweven kwaliteit met bloemenprint. Het model is voorzien van een overslag en lange wijde mouwen.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(5 reviews)
  Meest recent

  Prachtig!!

  Top besteld omdat hij nu in de sale was voor €15. En ik heb er zeker geen spijt van!! Wat een geweldige pasvorm en wat een mooie kleuren.

  valt kort

  Kleuren zijn geweldig, valt alleen erg kort. En wat ik las over het ideaal voor vrouwen met vollere borsten... dat is maar ten dele waar. Lees inderdaad volleR, niet vol, zoals bij mij, dan wordt het te krap

  Geweldige blouse

  Ik twijfelde om te bestellen na lezen van de andere ervaringen. Maar toch besteld. En wat ben ik er blij mee. Hij is precies als op de foto. Van die kleuren word je echr vrolijk.Valt gewoon op maat draag normaal Maat L 44/46 van ms mode, en heb van deze blouse 44 besteld. Kleed ook mooi af. Echt een aanrader.

  Zwangerschap blouse

  Pfff door voorgaande POSITIEVE REVIEW besteld. Maar het is een zwangerschaps blouse. Elastiek rond de buste en van daaruit in een A-lijn model. Dit accentueert juist de plekken waarvan je het niet wilt! Ook is dit een model voor een super boezem. Ik heb cup D en de blouse gaapt daar open, veel te ruim, moet een topje onder. Ook heb ik door de voorgaande review 1 maat kleiner genomen dan mijn eigen maat, maar nog te groot. Dus zeker 2 maten kleiner nemen dan je eigen confectiemaat. Dit is niet mijn soort kleding

  Kleur: Bruin/zwart

  Leuke top maar valt kleiner dan dezelfde met tijgerprint.

  Superleuke top en lekker fel gekleurd en past zeker goed bij vrouwen met vollere borsten. Een puntje is waar je op moet letten wellicht is dat het veel kleiner en korter valt dan dezelfde top met tijgerprint, die ik in een maat kleiner besteld had dan deze oranje. De uiteindelijke reden was dat de kleur niet bij mij tint huid of haarkleur stond. Het haalde mij niet op, terwijl de tijger perfect staat. Vandaar helaas terug moeten sturen, anders had ik deze toch gehouden.

  2 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand