Rituals The Ritual of Ayurveda Mini Fragrance Sticks (50 ml)

  RitualsThe Ritual of Ayurveda Mini Fragrance Sticks (50 ml)

  14.90

  Rituals The Ritual of Ayurveda Mini Fragrance Sticks (50 ml)

  Een miniversie van de geurstokjes van The Ritual of Ayurveda, speciaal gemaakt voor de kleinere ruimtes in je huis. Een natuurlijke en stijlvolle manier om je woning te parfumeren. Geniet van de zachte geur van de eeuwenoude Ayurvedische ingrediënten amandelolie en Indiase roos voor een evenwicht herstellend effect op lichaam en geest. Gaat minimaal twee tot drie weken mee.

  Plaats de elegante stokjes in de met parfum gevulde flacon. Dit is een formule waarbij je de stokjes niet hoeft om te draaien. Als je een extra geurbeleving wilt, draai je de stokjes zo vaak om als je wilt. Reinig na het omdraaien je handen met water en zeep. Let op: als je de stokjes vaak omdraait, gaan ze mogelijk korter dan 3 weken mee.
  lees meer

  Specificaties

  MerkRituals
  EAN8719134071573
  artikelnummer16-745-827

  Inhoud verpakking

  GEVAAR: Licht ontvlambare vloeistof en damp. Kan een allergische huidreactie veroorzaken.Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf. BEVAT: 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Citronellol, Linalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Alpha-Isomethyl Ionone, Pentadecalactone, Geraniol, Geranyl Acetate, Formaldehyde Cyclodecyl Ethyl Acetal, Trans-Rose Ketone-3 (Trans-Delta-Damascone), Nerol.

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.