overzicht
Ring Video deurbel Pro, -
 • Uitverkocht

  RingVideo deurbel Pro

  279.-249.-je bespaart 30.-
  1 review
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Draadloze deurbellen
  Ring

  Meer informatie
  Lees meer over de slimme beveiliging van Ring > voor je huis en laat je inspireren.


  Ring Video deurbel Pro

  De Ring Video deurbel Pro is een compacte deurbel die werkt op Wi-Fi. Met behulp van deze Video deurbel kun je altijd zien wie er voor je deur staat. Je ontvangt direct een melding, via de app, wanneer bezoekers op jouw deurbel drukken of de ingebouwde bewegingssensoren activeren. Het is zelfs mogelijk om te communiceren met de persoon die voor je deur staat, dit door de ingebouwde speaker en microfoon in de video deurbel. Zelfs als je niet thuis bent zie jij wie er rondom jouw deur bevindt. Door de motion sensor zie je beweging rondom je huis voordat er wordt aangebeld. De beelden kan je maximaal 60 dagen bewaren. Vanaf 1 juni 2018 is dit maximaal 28 dagen.

  Instellingen regel via de app.
  De Ring video deurbel Pro kan worden aangesloten op de huidige bedrading van de deurbel. Vanuit de app kan je vervolgens alle instellingen regelen. De applicatie is gratis en beschikbaar in de Appstore, Google Playstore en Windows store.

  Levenslange diefstal garantie
  Ring biedt levenslange diefstal garantie. Dit betekent dat zodra je Ring Video Deurbel gestolen wordt, je Video Deurbel vervangen wordt. Zonder dat er kosten aan verbonden zijn!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  de Ring deurbel is je geld waard!

  Super blij met mijn nieuwe Ring deurbel, ik voel me een stuk veiliger in mijn eigen huis. Het beeld is erg scherp en de verbinding met de WiFi is erg snel.

  toegevoegd aan winkelmand