Ring Video deurbel Pro, Zilver
 • korting
 • -17%

  RingVideo deurbel Pro

  279.-229.-je bespaart 50.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  Dat komt goed uit!

  Dat komt goed uit!

  Profiteer t/m zondag 7 juni van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs

  Ring Video deurbel Pro

  De Ring Video deurbel Pro is een compacte deurbel die werkt op Wi-Fi. Met behulp van deze Video deurbel kun je altijd zien wie er voor je deur staat. Je ontvangt direct een melding, via de app, wanneer bezoekers op jouw deurbel drukken of de ingebouwde bewegingssensoren activeren. Het is zelfs mogelijk om te communiceren met de persoon die voor je deur staat, dit door de ingebouwde speaker en microfoon in de video deurbel. Zelfs als je niet thuis bent zie jij wie er rondom jouw deur bevindt. Door de motion sensor zie je beweging rondom je huis voordat er wordt aangebeld. De beelden kan je maximaal 60 dagen bewaren. Vanaf 1 juni 2018 is dit maximaal 28 dagen.

  Instellingen regel via de app.
  De Ring video deurbel Pro kan worden aangesloten op de huidige bedrading van de deurbel. Vanuit de app kan je vervolgens alle instellingen regelen. De applicatie is gratis en beschikbaar in de Appstore, Google Playstore en Windows store.

  Levenslange diefstal garantie
  Ring biedt levenslange diefstal garantie. Dit betekent dat zodra je Ring Video Deurbel gestolen wordt, je Video Deurbel vervangen wordt. Zonder dat er kosten aan verbonden zijn!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking