Ring Spotlight draadloos netwerkbewakingscamera, Wit

  RingSpotlight draadloos netwerkbewakingscamera

  219.-
  Wit
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, vrijdag in huis

  Ring Spotlight draadloos netwerkbewakingscamera

  De Ring Spotlight netwerkbewakingscamera is een draadloze bewakingscamera met bewegingssensor en met 2 geïntegreerde spotlights. Daarnaast heeft de Spotlight camera jou de mogelijkheid tot twee-weg communicatie met een 1080p HD camera inclusief nachtmodus. Hiermee kun je goed in de gaten houden wie er op jouw terrein bevindt. Daarnaast kan je de bezoeker horen en spreken, waar je ook bent.

  Beveiliging rondom het hele huis
  De Ring Floodlight netwerkbewakingscamera beschikt over object- en gezichtsdetectie. Dankzij een gezichtsveld van 270 graden kun je bewegingen om de hoek detecteren en zelfs de niet direct zichtbare plekken in de gaten houden. Zodra de Spotlight cam een beweging waarneemt krijg je een melding op je telefoon, tablet of computer. De schijnwerpers gaan aan en de camera start de opname. Je kan er zelfs voor kiezen om de persoon af te schrikken door de schijnwerpers aan te laten schieten of het alarm aan te zetten. De Spotlight cam heeft een oplaadbare batterij zodat je hem echt pveral en heel eenvoudig kan installeren.

  Ring Cloud Video Recording
  De eerste 30 dagen ontvang je bij de Spotlight Camera een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Met deze service is het mogelijk om alle beelden op te slaan en kan je ze op elk moment terugkijken.

  Combineren met Ring producten
  Alle producten van Ring zijn met elkaar te koppelen en gemakkelijk met elkaar te combineren. Zo kan je de Spotlight camera goed combineren bijvoorbeeld de Ring Video deurbel.

  Levenslange diefstal garantie
  Ring biedt levenslange diefstal garantie. Dit betekent dat zodra je Ring Spotlight netwerkbewakingscamera gestolen wordt, je camera vervangen wordt. Zonder dat er kosten aan verbonden zijn!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.