Ring Floodlight netwerkbewakingscamera, Wit

  RingFloodlight netwerkbewakingscamera

  199.-
  Wit
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, vrijdag in huis

  Ring Floodlight netwerkbewakingscamera

  De Ring Floodlight netwerkbewakingscamera is een bewarkingscamera die geactiveerd wordt door beweging. De Floodlight camera heeft ingebouwde schijnwerpers, een alarm sirene en geeft jou de mogelijkheid tot twee-weg communicatie. Hiermee kun je goed in de gaten houden wie er op jouw terrein bevindt. Daarnaast kan je de bezoeker horen en spreken, waar je ook bent.

  Beveiliging rondom het hele huis
  De Ring Floodlight netwerkbewakingscamera beschikt over object- en gezichtsdetectie. Dankzij een gezichtsveld van 270 graden kun je bewegingen om de hoek detecteren en zelfs de niet direct zichtbare plekken in de gaten houden. Zodra de Floodlight cam een beweging waarneemt krijg je een melding op je telefoon, tablet of computer. De schijnwerpers gaan aan en de camera start de opname. Je kan er zelfs voor kiezen om de persoon af te schrikken door de schijnwerpers aan te laten schieten of het alarm aan te zetten.

  Ring Cloud Video Recording
  De eerste 30 dagen ontvang je bij de Floodlight Cam een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Met deze service is het mogelijk om alle beelden op te slaan en kan je ze op elk moment terugkijken.

  Combineren met Ring producten
  Alle producten van Ring zijn met elkaar te koppelen en gemakkelijk met elkaar te combineren. Zo kan je de Floodlight cam goed combineren bijvoorbeeld de Ring Video deurbel.

  Levenslange diefstal garantie
  Ring biedt levenslange diefstal garantie. Dit betekent dat zodra je Ring Floodlight netwerkbewakingscamera gestolen wordt, je camera vervangen wordt. Zonder dat er kosten aan verbonden zijn!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.