overzicht
Rimmel London Provocalips 16HR Kissproof lippenstift - 200 I'll Call You
 • Actie
 • -25%

  Rimmel LondonProvocalips 16HR Kissproof lippenstift - 200 I'll Call You

  11.998.99je bespaart 3.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Actie
  Tot 50% korting op heel veel make-up en verzorging! De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 25 november 2019.

  Rimmel London Provocalips 16HR Kissproof lippenstift - 200 I'll Call You

  Breng je lippen tot leven met de Provocalips 16HR Kissproof lippenstift -200 I'll Call You lippenstift van Rimmel, kissproof lippen in twee stappen!

  Je innerlijke Femme Fatale zal glunderen door de tot 16 uur aanhoudende rijke kleur en de lichte flexibele textuur die zich vormt naar de bewegingen van je lippen. Zoen, eet, doe wat je hart je ingeeft, flirt en verleid de hele dag en nacht, zonder ook maar een spoor achter te laten.

  Provocalips zorgt ervoor dat je lippen niet droog aanvoelen. Jouw lippen voelen de hele dag sensationeel soepel en gehydrateerd aan. Breng eerst de kleur aan en maak het af met de schitterende gloss. De Provocalips lippenstift van Rimmel London is gemakkelijk te verwijderen met een make-up remover op oliebasis.

  Gebruiksadvies
  Stap 1: Breng de intense kleur aan op je lippen en houdt de lippen 60 seconden van elkaar gescheiden, zodat de kleur kan drogen.
  Stap 2: Voor een perfect resultaat breng je de transparante top coat aan om de kleur langdurig te behouden en voor hydratie & glans.

  Match elke outfit aan elke look door te variëren met één van de andere kleuren uit deze serie. Be unstoppable!
  lees meer

  Specificaties