Rimmel London Natural Bronzer Bronzing Powder - 26 Sun Kissed, 026 Sun Kissed

  Rimmel LondonNatural Bronzer Bronzing Powder - 26 Sun Kissed

  10.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Rimmel London Natural Bronzer Bronzing Powder - 26 Sun Kissed

  Ga voor een sun-kissed glow met de Rimmel London Natural Bronzing Powder. Deze lichte poeder is waterproof, geeft je huid een natuurlijk gebruinde teint en beschermt haar tegelijkertijd met SPF15. De formule geeft een stralende maar matte finish en houdt tot wel 10 uur. Tip: de Rimmel Natural Bronzing Powder zorgt voor een goudbruin zomers kleurtje. De Bronzer make up kan je met een middelgrote kwast aanbrengen op je jukbeenderen, voorhoofd, neus en kin. Rimmel laat jou zijn wie jij bent. En net als London, staat Rimmel voor cool, onvoorspelbaar en edgy. Zelfexpressie zonder regels: wees jezelf, altijd echt en toegankelijk. Live the London Look!

  Contouring met bronzer:
  Zorg voor glinsterende hoogtepunten op je huid en geeft het een zomerse frisheid. Een bronzer is geschikt voor contouring en het zogeheten strobing. Bij strobing gebruik je een vrij simpele techniek waarbij je de bronzer aanbrengt op de delen waar het licht van nature op terecht komt. Wat is het verschil tussen een bronzer en contouren? Contouring werkt met schaduwen, terwijl bronzing de zonovergoten delen van je gezicht benadrukt. Bronzer is nog steeds geschikt voor contouren, als je een warme huidondertoon hebt.

  Contouring is een make-uptechniek waarmee je je gezicht alleen met make-up vervolmaakt. Het geheim schuilt zich in het spel met licht en schaduw: Door opzettelijk hoogte en diepte in te stellen tijdens het contouren, verander je het effect van je gezichtscontouren. Contour-make-up geeft je gezicht een bijzonder uitgesproken driedimensionaliteit en symmetrie en laat je van je beste kant zien.

  Met contour-make-up breng je je natuurlijke uitstraling optimaal tot zijn recht. Door je gezicht te contouren, verberg je kleine vlekkjes en oneffenheden.

  Breng het poeder met een middelgrote kwast aan op je jukbeenderen, voorhoofd, neus en kin voor een perfect goudbruine en zomerse glow.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews (23)

  algemene beoordeling
  (23 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.