Waveboards

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Snelheidsduivels en waaghalzen opgelet – online Waveboards kopen

Het is zo fijn wanneer kinderen niet alleen maar binnen naar een beeldscherm zitten te staren, maar ook urenlang buiten kunnen spelen. Verstoppertje spelen, tikkertje, rondjes fietsen... een kind kan zich zo uren vermaken. Is je kind een echte stuntman of -vrouw in de dop en mag het buitenspelen wel wat meer actie bevatten, dan wil je zeker een Waveboard kopen. Bekijk direct het uitgebreide aanbod bij wehkamp en kies je favoriete model.

Verschillende soorten Waveboard merken

Een Waveboard is heel populair speelgoed dat aan een skateboard doet denken. Het originele waveboard heeft twee platforms, elk met een wieltje. De waveboard wieltjes kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen. In tegenstelling tot het skateboard kun je je dankzij het unieke ontwerp met beide voeten op het board voortbewegen. De lengte van het waveboard is afhankelijk van de leeftijd en het gewicht van degene die het gebruikt. Wil jij het beste van een skateboard en een step met elkaar combineren, dan is een waveboard step wat je zoekt. Dit is makkelijker dan rijden op een waveboard en gaat sneller dan een gewone step. Dit past dan ook bij jou wanneer het jou nooit snel genoeg kan gaan.

Bij wehkamp een Waveboard kopen

Een waveboard koop je in de online shop van wehkamp. Je vindt hier een ruime selectie van merken en modellen, waardoor er altijd wel iets is dat bij je past. Heb je op het laatste moment nog een leuk cadeau nodig of kan je niet wachten tot je zelf op je waveboard de straten onveilig maakt? Wanneer jij ervoor zorgt dat we vandaag je bestelling ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat jij morgen op je nieuwe waveboard rijdt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.