Trapauto's

Trapauto's in allerlei soorten en maten

Stoere trapauto's met hele grote wielen, schattige trapautootjes voor de allerkleinsten, een geweldige tractor trapauto mét aanhanger; trapauto's zijn er in allerlei soorten en maten. Heb jij al een cool voertuig voor je zoon of dochter op het oog?

Auto's voor kindjes van verschillende leeftijden

Als je dit speelgoed wilt geven, hoef je niet te wachten tot je kindje 2 jaar is. Het merk Smoby heeft bijvoorbeeld een trapauto waar al mee gespeeld kan worden vanaf 10 maanden. Deze 4 in 1 Ride is vanaf 10 maanden een hulpmiddel om mee te wandelen en vanaf 12 maanden kan er al een echt ritje mee gemaakt worden. Voor het spelen met de traptractor van het merk Falk moet wel gewacht worden tot je kindje 2 jaar is, maar het is het wachten dubbel en dwars waard.

Een trapauto voor je kind of een ander vervoersmiddel

Stepjes, loopfietsjes, skelters, trapautootjes; het is allemaal leuk voor je kindje. Natuurlijk wil je je kind het liefst alles geven, maar helaas moet er soms toch een keuze gemaakt worden. Kies je voor een mooie metalen trapauto met een lange levensduur? Of wordt het toch zo'n stoere loopfiets?

Trapauto's in verschillende prijsklassen

Deze pagina staat vol met trapauto's in verschillende kleuren en uitvoeringen en daardoor kunnen ook de prijzen van de trapauto's uiteenlopen. Hoe groter de trapauto's, hoe duurder ze vaak worden, maar het is ook heel goed mogelijk om op deze pagina een goedkope trapauto te vinden. Geef dus zo'n leuke auto cadeau aan je zoon of dochter of verras je kleinkind met zo'n geweldig voertuig. Morgen al geven? Bestel vandaag nog en wij laten het speelgoed morgen al bij je thuis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help