Riders republic (Ultimate edition) (Xbox Series)

  Riders republic (Ultimate edition) (Xbox Series)

  119.99127.99je bespaart 8.-
  Releasedatum: 31-12-2021verzending door onze partner

  Riders republic (Ultimate edition) (Xbox Series)

  Duik in het massive multiplayer speelveld van RIDERS REPUBLIC! Ontmoet en neem het op tegen andere spelers, ga voor ruwe ritjes met een spannend scala aan activiteiten zoals wielrennen, skiën, en wingsuit-vliegen met of zonder raket. Laat je gaan. Doe mee met de waanzin!

  Kenmerken:
  - DUIK IN EEN MASSIEF SOCIAAL SPEELVELD: Leef je riderfantasie terwijl je een enorme, kleurrijke open wereld ontdekt, vol met andere spelers die langs je razen. Dompel je onder in iconische American nationale parken, waaronder Bryce Canyon, Yosemite Valley, Mammoth Mountain... allemaal gemaakt zodat je er kunt scheuren!
  - SPEEL MET OF TEGEN JE VRIENDEN IN GESTOORDE MULTIPLAYERSPELTYPEN: Roep je vrienden bijeen en doe mee met een van de vele multiplayerspeltypen: voel de kick van downhill-races, heers over de maps in team-tegen-teamcompetities, of geef alles in een enorme speler-tegen-speler race.
  - BEHEER JE CARRIÈRE EN BEREIK DE TOP: Maak en vorm je eigen sporter door wijze van uitrusting die evolueert gebaseerd op je progressie, en bepaal elk aspect van je avatar. Of je nu de beste snowboarder aller tijden wilt worden, of het snelste object op twee wielen: alles is mogelijk.
  - HAAL ALLES UIT NEXT-GEN GAMEPLAY: RIDERS REPUBLIC loopt op 60 FPS op de nieuwe generatie consoles, en kan meer dan 50 spelers tegelijkertijd in beeld hebben. Dankzij de zeer intuïtieve personage- en camerabediening van het spel in combinatie met een innovatief trucsysteem kunnen alle spelers, van nieuweling tot veteraan, vanaf het eerste moment genieten van ongerept plezier.

  De Ultimate Edition van de game bevat:
  Rij in stijl met de Ultimate Edition van RIDERS REPUBLIC, die de volledige game en de volgende digitale content bevat:
  - DE YEAR 1 PASS: : Vergroot je ervaring met de Year 1 Pass, inclusief acht exotische kits waarmee je je gameplay kunt aanpassen aan de hand van uitrustingsupgrades verspreid over het jaar, de add-on 'BMX Sport', plus exclusieve content die wordt toegevoegd na de release!
  - VIER EXCLUSIEVE COSMETISCHE PACKS: Cosmic, Rainbow, Neon, en Skull'n Style packs. Pak je fiets, ski's, snowboard of wingsuit en ervaar een open wereld sportparadijs waarin jij de regels maakt — of aan je laars lapt.
  - HET GROTE HELICO TICKET-PACK: Geniet van een bundel met 20 helikopterkaartjes om je favoriete pieken razendsnel te bestijgen. Spring aan boord van de helikopter en kies een plek op de kaart om te landen. Elk kaartje geeft je een enkeltje naar een gekozen locatie... Wat je vervolgens besluit te doen is aan jou!
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer