overzicht
Richardson Sheffield messenblok (5-delig), Grijs
 • -8%

  Richardson Sheffieldmessenblok (5-delig)

  72.9566.95je bespaart 6.-
  2 reviews
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Richardson Sheffield messenblok (5-delig)

  De Seasons messen zijn strak, minimalistisch en eigenzinnig. De tinten uit het zwart-witte kleurenpalet stralen rust uit. Het lemmet is gemaakt van roestvrij messenstaal met een hoog koolstofgehalte en heeft een 'non-stick' coating. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt er ook voor dat het mes met gemak door het te snijden voedsel glijdt, zonder te plakken. Het taps toelopende lemmet zorgt voor stabiliteit, duurzaamheid en grotere snij precisie. Deze messen hebben een ergonomisch ontworpen, uitermate comfortabel en soft touch heft, welke zorgt voor een goede grip, zelfs als het heft of uw handen nat zijn.
  Doordat alle messen in het zicht op dit magnetische blok staan is het eenvoudig om het juiste mes te vinden. Ook het terugzetten is door de krijtstreep contouren zeer eenvoudig. Het blok is inclusief de messen 32 cm hoog.


  De set bestaat uit de volgende keukenmessen:

  117 Schilmesje
  Ideaal voor het schillen en snijden van fruit en zachte groenten
  Lemmet: 9 cm Totale lengte: 19 cm

  116 Huishoudmes
  Een zeer veelzijdig mes voor het portioneren van vlees en groenten.
  Lemmet: 11 cm Totale lengte: 21 cm

  161 Santuko mes klein
  Een Japans type mes waar u zeer precies mee kunt werken en uw vlees of groenten flinterdun mee kunt snijden. Door de groeven in het lemmet blijft het voedsel niet aan het lemmet plakken, wat de accuratesse ten goede komt.
  Lemmet: 12,5 cm Totale lengte: 25 cm

  132 Santuko mes groot
  Een Japans type mes waar u zeer precies mee kunt werken en uw vlees of groenten flinterdun mee kunt snijden. Door de groeven in het lemmet blijft het voedsel niet aan het lemmet plakken, wat de accuratesse ten goede komt.
  Lemmet: 17,5 cm Totale lengte: 32 cm

  191 Broodmes
  Met het gegolfde lemmet snijdt u moeiteloos door de korst van het brood en snijdt u mooie plakken af, zonder het brood te scheuren.
  Lemmet: 20 cm Totale lengte: 32 cm

  Onderhoudsinstructies
  De producten van Richardson Sheffield zijn vaatwasmachinebestendig doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardig staal. Desalniettemin adviseren wij u alle producten nauwkeurig met de hand te wassen alvorens u ze voor de eerste keer gaat gebruiken. Ter voorkoming van vlekvorming adviseren wij u het volgende:

  Spoel elk mes met water af, alvorens u het in de vaatwasser zet. Plaats messen met het snijgedeelte naar boven in de vaatwasser. In verband met mogelijke "contactcorrosie" (veroorzaakt door aanraking van verschillende soorten metaal) raden wij u aan de keukenmessen gescheiden van het bestek in de vaatwasser te plaatsen. Gebruik niet teveel afwas-/naglansmiddel, omdat deze bijtend zijn.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  2.5(2 reviews)
  Meest recent

  Tegenvaller

  Ik heb deze messen vorig jaar gekocht maar ik vind ze erg tegenvallen. Ze zijn niet scherp en de coating van de handvatten schilfert af.

  1 persoon vond dit nuttig

  Zeer mooie en fijn in de hand liggende messenset

  Deze messenset is zeer mooi kwa design en licht lekker in de hand, tevens zijn de messen zeer scherp.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand