Rexona Women Invisible Aqua anti-transpirant spray - 6 x 200 ml
 • Actie

  RexonaWomen Invisible Aqua anti-transpirant spray - 6 x 200 ml

  16.1732.34je bespaart 16.17
  vandaag besteld, morgen in huis
  Actie!

  Actie!

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoondeprijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 7 mei 2021.

  Rexona Women Invisible Aqua anti-transpirant spray - 6 x 200 ml

  Bescherm jezelf tegen transpiratievocht en -geur met Rexona Invisible Aqua. Deze anti-transpirant bevat MotionSense technologie, zodat je fris blijft wat je ook doet.

  • Betrouwbare 48 uur bescherming tegen zweet en geur
  • Unieke MotionSense-technologie, hoe meer jij beweegt, hoe beter het beschermt.
  • De hele dag frisheid, 48 uur bescherming tegen zweet en geur
  • Een frisse geur met lichte, bloemige accenten geïnspireerd door verse katoenen lakens
  • De deodorant is dermatologisch getest en alcoholvrij
  • Rexona anti-transpirant, daar kun je op vertrouwen

  Rexona Women Invisible Aqua anti-transpirant deodorant is geformuleerd met onze beste geen-strepen formule, die 48 uur bescherming biedt tegen zweet, geur en vlekken op jouw kleding.

  De beste fashion accessoire? Geen witte strepen. Sommige anti-transpirant deodorants kunnen zich vermengen met zweet en de natuurlijke oliën van je lichaam om vlekken te veroorzaken: witte vlekken op zwarte kleding, gele vlekken op wit. Niet met Rexona Invisible Aqua. Het beschermt je niet alleen tegen zweet, het helpt je om je kleding te beschermen tegen strepen en vlekken, dus je kunt je meteen klaarmaken voor de dag direct na het aanbrengen.

  Rexona Women anti-transpirant deodorant bevat Rexona's innovatieve MotionSense-technologie, die je de hele dag door fris laat voelen door uitbarsting van een luchtige geur wanneer je die het meest nodig hebt. Het werkt als volgt; unieke microcapsules hechten zich aan het oppervlak van jouw huid. Wanneer je beweegt, breekt wrijving de microcapsules en geven ze meer geur vrij. Dus hoe meer je beweegt, hoe meer het beschermt.

  Dus, ervaar de hele dag door frisheid en 48 uur bescherming van zweet, geur en vlekken van 's morgens tot 's avonds met Rexona Women Invisible Aqua anti-transpirant deodorant, jouw nummer één fashion accessoire.

  Rexona, daar kun je op vertrouwen.

  Hoe te gebruiken: schud eerst de Rexona Women Invisible Aqua deodorant bus. Houd het dan 15cm van je onderarm en spray het gelijkmatig in een goed geventileerde ruimte. Vermijd contact met de ogen en een beschadigde huid.

  (ethylalcohol)
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer