Rexona Women Fresh Aloe Vera deodorant roller - 6x50 ml
 • -25%

  RexonaWomen Fresh Aloe Vera deodorant roller - 6x50 ml

  25.1418.85je bespaart 6.29
  50
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Rexona Women Fresh Aloe Vera deodorant roller - 6x50 ml

  bevat natuurlijke aloë vera-extracten en beschermt je 48 uur lang.

  - Betrouwbare 48 uur bescherming tegen zweet en geur
  - Unieke MotionSense technologie geeft frisheid de hele dag door
  - De hele dag frisheid, 48 uur bescherming tegen zweet en geur
  - Met heerlijke frisse geur van aloe vera.
  - Dermatologisch getest en alcoholvrij
  - Rexona, daar kun je op vertrouwen.

  Rexona Women Aloe Vera anti-transpirant roller is geformuleerd om 48 uur bescherming te bieden tegen zweet en geur, zodat je je de hele dag fris, droog en beschermd voelt.

  Deze anti-transpirant roller heeft een lichte, frisse geur en is verrijk met aloe vera extracten, zodat je het zelfvertrouwen kunt hebben om de hele dag lang te blijven bewegen terwijl je je fris en droog voelt. De zachte, frisse geur van aloe vera blijf bij je, hoe hard je jezelf ook pusht.

  Rexona Women Aloe Vera anti-transpirant roller bevat Rexona's innovatieve MotionSense technologie, die je een uitbarsting van lichte, frisse geur geeft wanneer je deze het meest nodig hebt. Het werkt als volgt; unieke microcapsules hechten zich aan het oppervlak van je huid. Wanneer je beweegt, breekt de wrijving de microcapsules en geven ze meer geur vrij. Dus hoe meer jij beweegt, hoe meer het beschermt.

  Ervaar de hele dag door frisheid en 48 uur bescherming 's morgens tot 's avonds met Rexona Women Aloe Vera anti-transpirant roller om zweet en geur op afstand te houden.

  Rexona. Daar kun je op vertrouwen.

  Hoe te gebruiken: Zorg ervoor dat je oksels droog zijn voor het aanbrengen. Rol in ciruclaire bewegingen en zorg ervoor dat de dekking gelijk is voor iedere oksel. Vermijd contact met ogen en beschadigde huid.

  (ehtylalcohol)
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking