Rexona Men Cobalt Dry deodorant roller - 6 x 50 ml - voordeelverpakking

  Rexona Men Cobalt Dry deodorant roller - 6 x 50 ml - voordeelverpakking

  25.50
  50
  nog 6 op voorraad

  Rexona Men Cobalt Dry deodorant roller - 6 x 50 ml - voordeelverpakking  - Biedt bescherming, wat er ook gebeurt.
  - Frisse parfum, speciaal ontwikkeld voor mannen.
  - 48 uur lange bescherming voor mannen.
  - Speciaal voor de gevoelige okselhuid van de man.
  - Voorkomt irritatie van de huid.
  - Met MotionSense, hoe meer je beweegt hoe beter het beschermt.

  Voor een blijvend schoon en fris gevoel gebruik je Rexona Men Dry Cobalt Deodorant Roller. Deze deodorant beschermt 48 uur lang effectief tegen transpiratie en heeft een fris en mannelijk parfum.

  Blijf zweet de baas en bescherm jezelf de hele dag door met Rexona Men Dry Cobalt Deodorant Roller. Deze ijzersterke deodorant biedt 48 uur lang optimale bescherming tegen transpireren en geeft je een frisse, mannelijke mintgeur met muskus. Dit product is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige okselhuid van de man. Dankzij de verzorgende werking helpt deze deodorant irritatie van de huid te voorkomen.

  Wat deze deodorant uniek maakt is dat het een droge anti-transpirant bescherming biedt met MotionSense™, een technologische doorbraak die alleen Rexona je kan bieden. MotionSense™ houdt in dat de anti-transparant slimme capsules bevat die direct op beweging reageren: hoe meer je beweegt, hoe beter het beschermt. Na het aanbrengen van de Rexona Men Dry Cobalt blijven de micro-capsules van MotionSense™ op het huidoppervlak zitten. Zodra je gaat bewegen, breken de capsules door wrijving open waardoor ze zorgen voor directe bescherming en een zeer frisse geur. Bij gewone deodoranten en anti-transpiranten verdwijnt de geur en bescherming in de loop van de dag omdat het product door de lichaamstemperatuur verdampt. Deze anti-transpirant beschermt echter de hele dag door direct op beweging te reageren. Dit zorgt voortdurend voor extra bescherming wanneer jij het nodig hebt. Haal meer uit je dag met de Rexona Men Dry Cobalt Deodorant Roller.

  In deze variant zit verder alcohol die ervoor zorgt dat het actieve bestanddeel sneller droogt. Hierdoor ontstaat een verkoelend effect, wat een extra fris gevoel geeft. Rexona. Blijf fris, wat je ook doet.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  Type deodorantRoll-on
  Aantal stuks in verpakking6
  GeslachtHeren
  Beschermingsduur (uur)48
  Parabenenvrij
  Anti-witte strepen
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  6x 50 ml Rexona Men Cobalt Dry deodorant roller

  Reviews (30)

  algemene beoordeling
  (30 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.