Rexona Maximum Protection Confidence deodorant roller - 6 x 50 ml
 • black friday
 • -50%

  RexonaMaximum Protection Confidence deodorant roller - 6 x 50 ml

  29.9414.97je bespaart 14.97
  vandaag besteld, morgen in huis
  Black Friday deals!

  Black Friday deals!

  Profiteer t/m 30 november van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Rexona Maximum Protection Confidence deodorant roller - 6 x 50 ml

  Rexona Women Maximum Protection Confidence Deodorant Roller biedt je 96 uur bescherming tegen transpiratievocht en ongewenste lichaamsgeur.

  - Blijf droog met Rexona Women Maximum Protection Confidence Deodorant Roller
  - Biedt 3x meer bescherming dan onze reguliere anti-transpirant
  - Deodorant met de innovatieve Defence+ Technologie
  - Deze deodorant roller is geschikt voor dagelijks gebruik
  - Bescherming tegen ongewenste lichaamsgeur en transpiratievocht
  - Ga vol zelfvertrouwen de deur uit met Confidence Deodorant Roller

  Rexona Women Maximum Protection Confidence Deodorant Roller is een anti-transpirant die speciaal is ontwikkeld om een krachtige bescherming te bieden aan iedereen die het nodig heeft. Dankzij de langwerkende formule ben je tot 96 uur lang beschermd tegen overmatige transpiratie en ongewenste lichaamsgeur. Maximum Protection bevat de innovatieve Defence+ Technologie. De actieve bestanddelen van de Defence+ Technologie gaan de vorming van nieuw zweet tegen doordat ze een beschermlaagje over je zweetklieren leggen. Daarom kun je de deodorant het beste aanbrengen voor het slapengaan. Op dat moment zijn je zweetklieren minder actief, waardoor de formule kan reageren op de stoffen in je lichaam. Zo ben je de volgende dag maximaal beschermd. Op deze manier bestrijdt de anti-transpirant de vorming van ongewenste lichaamsgeur en overmatige transpiratie. Maximum Protection biedt 3 keer meer bescherming dan onze reguliere anti-transpirant, waardoor jij de dag vol zelfvertrouwen tegemoet gaat.

  De Rexona Maximum Protection Anti-transpirant is verkrijgbaar in de vorm van een roller, zodat het gemakkelijk aan te brengen is, en heeft een frisse geur. Naast de Defence+ Technologie, bevat de crème effectieve, hydraterende bestanddelen die ervoor zorgen dat deze zachte anti-transpirant ook geschikt is voor dagelijks gebruik. Voel je de hele dag door fris en schoon. Wil je lang genieten van droge en frisse oksels? Dan kun je op Rexona vertrouwen. Confidence Anti-transpirant Deodorant Roller gaat namelijk niet alleen ongewenste geurtjes tegen, maar ook transpiratievocht. En dat tot wel 96 uur lang! Zo ga je weer vol zelfvertrouwen de deur uit!

  Rexona, daar kun je altijd op vertrouwen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking