Renewd IPHONE SE2020 64GB (rood) - refurbished, Rood
 • uitverkocht

  RenewdIPHONE SE2020 64GB (rood) - refurbished

  379.-
  Rood
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Renewd IPHONE SE2020 64GB (rood) - refurbished

  Renewd is het kwaliteitsmerk voor gebruikte Apple producten. De toestellen bevatten 100% originele Apple onderdelen en worden gecontroleerd op 83 kritieke punten door een Apple Service Provider. De toestellen zijn in perfecte technische conditie en worden voorzien van de nieuwste software. Ook maak je gratis gebruik van de pick-up en retour garantieservice. Renewd staat voor duurzaamheid. Met de keuze voor Renewd geef je deze elektronica een tweede leven en belanden ze niet als e-waste. Renewd toestellen worden geleverd in eigen duurzame verpakking inclusief 2 jaar garantie. Alle Renewd iPhone devices vallen onder het officiële Refurbished Keurmerk.

  Bedankt voor de chip, iPhone 11 Pro
  De brains van iPhone 11 Pro zitten nu in de body van iPhone SE. De A13 Bionic-chip is de snelste chip ooit in een smartphone. Alles voelt dus soepel aan, of je nu apps opent, de meest recente games speelt of de nieuwste mogelijkheden van augmented reality ontdekt.

  Lach eens naar de Portretmodus
  Dankzij het geavanceerde camerasysteem en de A13 Bionic-chip profiteer je van de Portretmodus, waarmee je de achtergrond onscherp maakt om het onderwerp beter uit te laten komen. Ook wanneer je selfies maakt.

  Diepteregeling
  Met een simpele schuifknop kun je de achtergrond zo onscherp maken als je wilt, voor óf nadat je de foto neemt.

  Portretbelichting
  Kies uit zes belichtingseffecten van studiokwaliteit en pas dan de intensiteit aan, zodat je onderwerp schitterend in beeld komt. Licht. Schaduw. Contouren. Alles in de juiste balans.

  HDR
  Slimme HDR van de volgende generatie weet een gezicht altijd te herkennen en belicht het indien nodig opnieuw, zodat contouren en huidtinten er natuurlijker uitzien. Het zorgt ook voor meer detail in lichte en donkere elementen op de achtergrond. Elk deel van je foto ziet er dus fantastisch uit

  Video met heel, heel, heel veel detail
  4K‑video houdt in dat je vier keer zoveel detail ziet als in 1080p HD‑video’s. En uitgebreid dynamisch bereik voegt nog meer detail toe in lichte en donkere elementen.

  QuickTake
  Als je van foto naar video wilt, hoef je alleen maar de sluiterknop ingedrukt te houden om direct te beginnen met filmen.

  Welkom thuisknop
  Met Touch ID kun je veilig je iPhone ontgrendelen en moeiteloos inloggen bij apps. Je kunt het zelfs met Apple Pay gebruiken om een koffie te betalen, een yoga-app te downloaden of online schoenen te kopen. Allemaal zonder je creditcard te pakken.

  Privacy is standaard
  Bij alles wat we maken, geven we jou volledige controle over je gegevens. Alle iMessages die je stuurt, zijn versleuteld. De gegevens van je vingerafdruk worden bewaard op je device, niet op Apple servers of in iCloud. Apple Pay deelt nooit je creditcardnummer. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

  Oeps-bestendig
  iPhone SE is waterbestendig tot 1 meter diep en 30 minuten lang. Hij is ook niet bang voor een beetje koffie, thee of limonade. En stof? Geen probleem.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothGPS

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.