Remington MB5000 baardtrimmer, Zwart, grijs

  RemingtonMB5000 baardtrimmer

  38.79
  vandaag besteld, morgen in huis

  Remington MB5000 baardtrimmer

  Ga voor gemak en precisie met de B5 Style Series Baardtrimmer. Stel eenvoudig de juiste lengte in met de draaiknop en kies een lengte-instelling van 0,4 tot en met 18 mm. De titanium gecoate, zelfslijpende snijbladen voelen goed aan op de huid, én snijden snel en gelijkmatig de haartjes af. De Comforttip zorgt ervoor dat de snijbladen geen wondjes in het gezicht ontstaan, maar wel scherp genoeg zijn om een mooie strakke baard te creëren.

  Afwasbare kop
  Door de zelfslijpende, verwijderbare, wasbare snijbladen is deze baardtrimmer gemakkelijk in onderhoud. Wanneer het tijd is om je baardtrimmer te reinigen, ontkoppel je simpelweg de snijbladen en spoel je deze af onder de kraan. Met de anti-slip grip kun je altijd gecontroleerd trimmen.

  Snoer/Snoerloos
  Je kunt deze baardtrimmer zowel met snoer als zonder snoer gebruiken. Zonder snoer heeft de B4 Baardtrimmer een gebruikstijd van 60 minuten. Hiermee kun je heel waar trimsessies uitvoeren. In 2 uur is dit model weer opgeladen.

  17 lengte-instellingen
  De B5 Baardtrimmer uit de Style Series heeft wel 17 lengte-instellingen van 0,4mm tot 18mm voor 55% meer controle over het trimmen.

  10x 0,5mm lengte-instellingen van 1mm tot 5mm1x 1mm lengte-instelling tussen 5-6mm
  6x 2mm lengte-instellingen tussen 6-18mm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie