Remington MB4132 Beard Boss Pro baardtrimmer

  RemingtonMB4132 Beard Boss Pro baardtrimmer

  39.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  Remington MB4132 Beard Boss Pro baardtrimmer

  Met de Remington Beard Boss Professional is het nu gemakkelijker dan ooit om je gezichtshaar te trimmen.Deze trimmer heeft snijbladen met een titanium coating die 300%* sterker zijn dan roestvrij staal om je baardhaar onder controle te houden. Dit is een sterke stoere trimmer die zelfs de meest weerbarstige haren moeiteloos aanpakt en je baard in een mum van tijd perfect stylet.

  De veelzijdige Beard Boss Professional heeft 13 lengte-instellingen voor het creëren van diverse stijlen en looks. Of je nu voor een stijlvolle stoppelbaard gaat of voor een vollere, goed onderhouden baard, je kunt kiezen uit verschillende trimstanden variërend van 1,5 tot 18 millimeter.

  Met de krachtige lithiumbatterijen heb je maar liefst 50 minuten gebruiksduur voor het perfect trimmen en stylen van je baard. De Beard Boss Professional heeft ook afwasbare snijbladen die je tussen de trimbeurten in kunt reinigen om je apparaat in optimale conditie te houden.

  Productspecificaties:
  Kartelmesjes van CaptureTrim voor de scherpste trimprestaties
  13 lengte-instellingen voor een nauwkeurig resultaat (1,5-18 mm)
  Snijbladen met titanium coating
  Comfort tip-snijbladen
  Kam is makkelijk af te stellen met wieltje
  Displayvenster voor de lengte-instelling
  Met snoer/snoerloos
  Lithiumbatterij – tot 50 minuten gebruikstijd
  In 4 uur opgeladen
  Oplaadindicator
  Afwasbaar snijblad
  Reinigingsborsteltje
  3 jaar garantie (+1 jaar extra garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop op www.remington.nl/productregistratie)
  lees meer

  Specificaties

  Garantie