Remington HC7150 HC7150 ProPower Titanium Plus tondeuse, Zwart

  RemingtonHC7150 HC7150 ProPower Titanium Plus tondeuse

  49.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Remington HC7150 HC7150 ProPower Titanium Plus tondeuse

  Onze Pro Power Titanium Plus is ontworpen voor een 24/7 lifestyle voor iedereen die er altijd verzorgd en strak getrimd uit wil zien.Deze innovatieve tondeuse maakt gebruik van geavanceerde snijbladgeometrie voor maximale scheerprestaties om strak te trimmen met een professioneel resultaat, in het comfort van je eigen huis.

  Met de Pro Power Motor die twee keer krachtigere trimprestaties* biedt en de AccuAngle-snijbladen met een 42 graden-hoek voor een strakkere trimbeurt ga je met de Pro Power Titanium Plus elke keer zelfverzekerd aan de slag.

  Dankzij de betrouwbare lithiumbatterij met een oplaadtijd van slechts 4 uur hoef je er nooit over in te zitten dat de batterij halverwege je sessie ermee ophoudt, want de Titanium Plus houdt het zonder snoer tot 75 minuten vol. Bovendien geeft de turboboost-functie je met een druk op de knop extra kracht als je dat nodig hebt. En als je liever met een snoer werkt, kan dat met deze tondeuse ook.

  De titanium snijbladen zijn duurzaam en zorgen voor krachtige prestaties en met de innovatieve SlideSelect verstelbare opzetkammen kun je je look heel precies stylen. Of je nu voor een overloop of een kort geschoren kapsel gaat, met de lengte-instellingen van 1 tot 44 millimeter kom je gegarandeerd altijd strak gestyled voor de dag.

  En omdat je het snoer van de tondeuse kunt afklikken, kun je het apparaat eenvoudig opbergen en meenemen. De tondeuse wordt geleverd met olie en een reinigingsborsteltje om de snijbladen in optimale conditie te houden.

  Productspecificaties:
  Geavanceerde snijbladgeometrie
  AccuAngle-snijbladen
  Lithiumbatterij
  SlideSelect verstelbare opzetkammen met automatische vergrendeling
  Snijbladen met titanium coating
  Met snoer/snoerloos met een gebruiksduur tot 75 minuten
  In 4 uur opgeladen
  Snellaadfunctie
  Comfort tip-snijbladen
  Turboboost-functie
  2 verstelbare kammen - 1-44 mm
  Uitneembaar afwasbaar mesjespatroon
  USB-oplaadfunctie
  Led-oplaadindicator
  Reinigingsborsteltje
  Flesje olie
  5 jaar garantie (+1 jaar extra garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop via www.remington.nl/productregistratie)
  lees meer

  Specificaties

  Garantie