Remington CI63E1 Dual Curl

  RemingtonCI63E1 Dual Curl

  24.95
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Remington CI63E1 Dual Curl

  De Remington CI63E1 Dual Curl is een musthave voor dames die dol zijn op krullen. De handige krultnag heeft een ingenieuze spiraalklem waarmee je in een handomdraai strakke of losse krullen maakt.
  Met de handige selectiefunctie stel je de krultang gemakkelijk in tussen de 19 en 31 mm voor je gewenste look. Of je nu kiest voor strakke of losse krullen, je hoeft alleen maar even te draaien met de cool tip - stylen was nog nooit zo eenvoudig.
  Deze slimme krultang heeft drie verschillende temperatuurinstellingen, zodat je altijd de juiste stand kunt kiezen voor jouw haar en stijl. Voor dikker haar of strakkere krullen kies je de hoogste stand (200 °C) en voor fijner haar of losse, natuurlijke krullen voor gemiddeld (180 °C) of laag (160 °C). Met dit superslimme apparaat creëer je zelf een prachtige bos krullen als een echte professional.

  Kenmerken
  - Buis met 4 x beschermende coating
  - 3 verschillende warmtestanden:
     - Hoog - 200ºC
     - Gemiddeld - 180ºC
     - Laag - 160ºC
  - 30 seconden opwarmtijd
  - Cool tip
  - Indicatielampje 'klaar voor gebruik'
  - Automatische uitschakeling na 60 minuten
  - Opbergetui
  - Universeel voltage
  - Draaibaar snoer

  3 + 1 jaar garantie
  Bovenop de standaard ruime fabrieksgarantie bij Remington kunt u tevens gebruik maken van 1 jaar extra garantie. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is om het product bij Remington te registreren (binnen 28 dagen na aankoop). Dit kan via de website van Remington.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie